Τρίτη, 7 Μαΐ
25oC Αθήνα

Ασύλληπτη αντίδραση της Βασίλισσας Ελισάβετ στην πρόκληση των Ομπάμα! (ΒΙΝΤΕΟ)

Ασύλληπτη αντίδραση της Βασίλισσας Ελισάβετ στην πρόκληση των Ομπάμα! (ΒΙΝΤΕΟ)

Αποτελεί κοινή αποδοχή πως οι Αμερικανοί έχουν αναγάγει την τακτική της επικοινωνίας σε… επιστήμη, ωστόσο και η Μεγάλη Βρετανία κινείται προς αυτή την κατεύθυνση και μάλιστα με τρόπο αρκετά ενθαρρυντικό! Ένα βίντεο με πρωταγωνιστές τη Βασίλισσα Ελισάβετ, τον πρίγκηπα Χάρι και το ζεύγος Ομπάμα αποδεικνεύει του λόγου το αληθές!

Από τη μία πλευρά ο Αμερικανός πρόεδρος, Μπαράκ Ομπάμα με την σύζυγό του και Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ, Μισέλ Ομπάμα κι από την άλλη η Βασίλισσα Ελισάβετ με τον πρίγκηπα της Αγγλίας, Χάρι. Μία “τετράδα” η συνύπαρξη της οποίας θα περίμενε κανείς να… σφύζει από τυπικότητες, πρωτόκολλα και κανόνες συμπεριφοράς. Ουχί!

Η ιστορία των Αγώνων και η πρόκληση!

Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. Οι αγώνες “Invictus Games” είναι μία αθλητική διοργάνωση που έχει δημιουργηθεί από τον πρίγκηπα Χάρι και στην οποία συμμετέχουν στρατιωτικοί από δυτικές χώρες οι οποίοι έχουν τραυματιστεί στο πεδίο της μάχης.

Πρόκειται για ένα είδος παραολυμπιακών αγώνων για στρατιωτικούς, με μερικά από τα αθλήματα να περιλαμβάνουν το μπάσκετ για άτομα με αναπηρία, βόλεϊ καθιστών κλπ. Το όνομά τους, “invictus”, δηλαδή η λατινική λέξη για τον όρο “ανίκητος” δίνει το στίγμα για το πνεύμα της διοργάνωσης, η οποία φέτος θα γίνει στις ΗΠΑ.

Αυτή ήταν και η αφορμή για να έρθει η… πρόκληση από τους Ομπάμα! Στο βίντεο φαίνεται ο πρίγκηπας Χάρι με την γιαγιά του, Βασίλισσα Ελισάβετ να ξεφυλλίζουν ένα φυλλάδιο αφιερωμένο στη διοργάνωση, με τον Χάρι να έχει αναλάβει ρόλο… επεξηγηματικό. Όλα αυτά μέχρι να χτυπήσει το κινητό του για να δει ότι έχει ένα μήνυμα από τη… Μισέλ!

“Θέλεις να το δούμε μαζί;” ρωτά την Βασίλισσα της Αγγλίας και οι δυο τους βλέπουν το ζεύγος Ομπάμα με… επιθετικές διαθέσεις. Η Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ έχει σταυρωμένα τα χέρια της και λέει: “Έι, πρίγκηπα Χάρι, θυμάσαι όταν μας προκάλεσες για τα Invictus Games;”, με τον Μπαράκ Ομπάμα να συμπληρώνει: “Πρόσεχε τι εύχεσαι”!

Στο παρασκήνιο Αμερικανοί στρατιωτικοί κάνουν… γκριμάτσες με έναν από αυτούς να λέει “μπουμ”, κάνοντας μία χαρακτηριστική κίνηση με το χέρι του!

Τότε η Βασίλισσα Ελισάβετ σηκώνει το γάντι και απαντά: “Oh, really? Please”! Το… “άσε μας κουκλίτσα μου” είναι μία μετάφραση που θα ταίριαζε στην περίστασγη, ενώ και ο πρίγκηπας Χάρι απαντά επίσης με ένα “μπουμ” σα να λέει στους Ομπάμα πως η Βασίλισσα τους… κατατρόπωσε!

Δείτε το απολαυστικό βίντεο που αναρτήθηκε αρχικά στον λογαριασμό του Kensington Palace στο Twitter και στην συνέχεια… παντού!

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε