Παρασκευή, 26 Απρ.
14oC Αθήνα

Ασύλληπτο! Το τραγικό αστείο που έγινε πραγματικότητα με το Boeing

Ασύλληπτο! Το τραγικό αστείο που έγινε πραγματικότητα με το Boeing

 Το αστείο ενός ολλανδού στο Facebook για το Boeing φαίνεται πως τελικά εξελίχθηκε τραγωδία αφού έκανε πλάκα για το τί θα γίνει εάν εξαφανιστεί κι αυτό το αεροσκάφος των αερογραμμών της Μαλαισίας

Η ζωή τελικά κάνει απίστευτα και τραγικά παιχνίδια με τις ζωές των ανθρώπων!

Ένας Ολλανδός που φέρεται να είναι επιβάτης του μοιραίου Boeing των αερογραμμών της Μαλαισίας πριν επιβιβαστεί θέλησε να αστειευτεί με αφορμή το εξαφανισμένο Boeing πάνω από τον Ινδικό Ωκεανό και έβγαλε μία φωτογραφία το αεροσκάφος με το οποίο θα ταξίδευε. 

Ανέβασε μάλιστα τη φωτογραφία στo Facebook με τη φωτογραφία του αεροσκάφους των μαλαισιανών αερογραμμών και έγραψε στη λεζάντα “εάν το αεροπλάνο εξαφανιστεί, μοιάζει με αυτό”. 

Το αστείο αυτό του Ολλανδού επιβάτη βρήκα αμέσως ανταπόκριση απο τους φίλους του οι οποίοι του εύχονταν καλές διακοπές.

Λίγες ώρες όμως αργότερα, όταν έγινε γνωστό ότι το Boeing από το Άμστερνταμ συνετρίβη στην Ουκρανία επικράτησε πανικός στο Facebook με τους φίλους του ολλανδού να ρωτούν εάν μπορεί να συνέβη κάτι τόσο τραγικό. 

Πάντως, επίσημη πληροφορία δεν υπάρχει, αλλά σύμφωνα με δημοσίευμα της Mirror ο αριθμός της πτήσεις από το αεροδρόμιο του Άμστερνταμ σε συνδυασμό με το χρόνο που ανέβασε την φωτογραφία το συγκεκριμένο άτομο στο Facebook ταιριάζει και εκφράζονται φόβοι ότι τελικά ήταν και αυτός επιβάτης της μοιραίας πτήσης. 

ΠΗΓΗ: MIRROR

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Κατάρα! Η δεύτερη συντριβή μετά την πτήση φάντασμα MH 370
 

Κραχ στις διεθνείς χρηματαγορές από την πτώση του Boeing στην Ουκρανία

Δεκάδες πτώματα ανάμεσα στα συντρίμμια του Boeing των Malaysia Airlines – “Πόλεμος” προπαγάνδας για το ποιος κατέρριψε το αεροσκάφος στην Ουκρανία

Οι 10 θεωρίες συνωμοσίας για την εξαφάνιση του Boeing της Malaysia Airlines

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε