Παρασκευή, 26 Απρ.
18oC Αθήνα

Κατάρα! Η δεύτερη συντριβή μετά την πτήση φάντασμα MH 370

Κατάρα! Η δεύτερη συντριβή μετά την πτήση φάντασμα MH 370

Η είδηση ότι άλλο ένα Boeing των αερογραμμών της Μαλαισίας μέσα σε διάστημα λιγότερο από 5 μήνες συνετρίβη αυτή τη φορά στην Ουκρανία άφησε την παγκόσμια κοινή γνώμη με ανοιχτό το στόμα.

Όλος ο πλανήτης ακόμα δεν έχει ξεχάσει το εξαφανισμένο Boeing των αερογραμμών της Μαλασιας, στο οποίο επέβαιναν 239 άνθρωποι και οι οποίοι δεν βρέθηκαν ποτέ. 

Οι ερευνές παρά τις τεράστιες προσπάθειες απέβησαν άκαρπες και ακόμα δεν έχει βρεθεί ίχνος της πτήσης 370 των Μαλαισιανών αερογραμμών. 

Όλα τα στοιχεία μέχρι τώρα συγκλίνουν πως το μοιραίο Boeing φάντασμα εξαφανίστηκε στα βάθη του ινδικού ωκεανού και φυσικά μετά από τόσους μήνες τα μαύρα κουτιά έχουν σιγήσει, με αποτέλεσμα να παραμένει ακόμα μυστήριο. 

Αξιωματούχοι εκτιμούν ότι το αεροσκάφος βρισκόταν στον αυτόματο πιλότο όταν έπεσε και δηλώνουν ότι από τα λιγοστά αποδεικτικά στοιχεία που διαθέτουν προκύπτει ότι άλλαξε πορεία σκοπίμως και κατευθύνθηκε χιλιάδες χιλιόμετρα πιο μακριά από την προγραμματισμένη πορεία του προτού συντριβεί στον Ινδικό Ωκεανό.

Αυτή τη φορά το νέο Boeing έχει ήδη βρεθεί και δυστυχώς όλοι είναι νεκροί.  

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Οι 10 θεωρίες συνωμοσίας για την εξαφάνιση του Boeing της Malaysia Airlines

Malaysian Airlines: Σε 47 σελίδες η πορεία της πτήσης MH370

Ήθελε να προσγειώσει το χαμένο Boeing σε νησί του Ινδικού ο πιλότος;

Ό,τι να ‘ναι! Αλλάζουν πάλι το σημείο των ερευνών για το χαμένο Boeing – “Ήταν στον αυτόματο πιλότο” υποστηρίζουν τώρα

Θρίλερ με Boeing 777 των Malaysia Airlines – Συνετρίβη στην Ουκρανία με 295 επιβάτες – Οι Ουκρανοί μιλούν για πύραυλο που το κατέρριψε


Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε