Τρίτη, 23 Απρ.
21oC Αθήνα

Αυτή είναι η απόλυτη εκδίκηση: Τη φώναζαν χοντρή και έγινε μοντέλο!

Αυτή είναι η απόλυτη εκδίκηση: Τη φώναζαν χοντρή και έγινε μοντέλο!

Τα προσβλητικά σχόλια που δεχόταν για το βάρος της από αγνώστους πείσμωσαν την 22χρονη Kim Bowman σε τέτοιο βαθμό που αδυνάτισε και έγινε μοντέλο για μπικίνι.

“Ήξερα ότι οι διατροφικές μου συνήθειες είχαν ξεφύγει από τον έλεγχο. Κάθε φορά που κοιταζόμουν στον καθρέφτη ένιωθα άρρωστη και στη συνέχεια στρεφόμουν στο φαγητό για να παρηγορήσω τον εαυτό μου.

Αυτό ήταν το μόνο πράγμα που με έκανε ευτυχισμένη για ένα μικρό χρονικό διάστημα. Ήμουν αθλητικός τύπος όταν ήμουν πιο νέα. Ο φαύλος κύκλος άρχισε όταν πήγα στο πανεπιστήμιο και άφησα τον εαυτό μου.

Έπινα και έτρωγα πολύ και κάθε φορά που ανέβαινα ένα μέγεθος σε ρούχα κατηγορούσα το κατάστημα”, σημειώνει.

Αυτό που έπαιξε σημαντικό ρόλο στην απόφασή της να αδυνατίσει ήταν τα κοροϊδευτικά σχόλια στον δρόμο από αγνώστους.

“Άλλαξα εντελώς το πώς βλέπω το φαγητό. Πλέον το βλέπω ως καύσιμο. Κοιτάζω ένα φαγητό και αμέσως το μεταφράζω σε πρωτεΐνες και υδατάνθρακες.

Η μεταμόρφωση δεν ήταν εύκολη και η Kim άρχισε να γυμνάζεται επτά φορές την εβδομάδα, αλλάζοντας παράλληλα το junk food με υγιεινά γεύματα.

Οι υπεύθυνοι στο γυμναστήριο άρχισαν να τη συγχαίρονται και της πρότειναν να λάβει μέρος στον διαγωνισμό για μοντέλα μπικίνι.

Προετοιμάστηκε για τον διαγωνισμό και τελικά μπήκε στην τελική πεντάδα. “Ήταν πραγματικά τρομακτικό”, σχολίασε για τη στιγμή που έπρεπε να βγει στη σκηνή με ένα μικροσκοπικό μπικίνι.

Στο μυαλό της είναι ακόμα το κορίτσι με τα επιπλέον κιλά και δεν βλέπει αυτό που πλέον παρατηρούν όλοι οι άνθρωποι γύρω της.

Πηγή: Daily Mail

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε