Πέμπτη, 25 Απρ.
21oC Αθήνα

Bob Saget: Συντετριμμένη η οικογένεια του – Πώς τον «αποχαιρέτησαν» οι συμπρωταγωνιστές του από το Full House

Bob Saget: Συντετριμμένη η οικογένεια του – Πώς τον «αποχαιρέτησαν» οι συμπρωταγωνιστές του από το Full House

Θλίψη στο Χόλιγουντ έχει σκορπίσει η είδηση του θανάτου του διάσημου κωμικού Bob Saget. Ο 65χρονος Αμερικανός ηθοποιός, ο οποίος ήταν ευρέως γνωστός ως ο Danny Tanner από την σειρά «Full House», βρέθηκε νεκρός την Κυριακή σε δωμάτιο ξενοδοχείου στην Φλόριντα. 

«Είμαστε στη δυσάρεστη θέση να επιβεβαιώσουμε ότι ο αγαπημένος μας Bob πέθανε» δήλωσε στο CNN η οικογένειά του Bob Saget. «Ήταν τα πάντα για εμάς και θέλουμε να ξέρετε πόσο πολύ αγαπούσε τους θαυμαστές του, πραγματοποιώντας live παραστάσεις και φέρνοντας πιο κοντά, μέσα από το γέλιο, διαφορετικούς ανθρώπους. Αν και ζητάμε να σεβαστείτε τις προσωπικές στιγμές μας αυτή τη στιγμή, σας προσκαλούμε να κρατήσουμε ζωντανή τη μνήμη της αγάπης και του γέλιου που έφερε στον κόσμο».

Ο διάσημος κωμικός βρέθηκε νεκρός στο δωμάτιο του ξενοδοχείου όπου έμενε στη Φλόριντα, μετά από μία παράστασή του στο Τζάκσονβιλ. Η αιτία του θανάτου του Bob Saget δεν έχει γίνει ακόμη γνωστή, ωστόσο δεν οφείλεται σε χρήση ναρκωτικών, καθώς δεν βρέθηκε καμία ουσία από τις έρευνες. Ανακοίνωση της αστυνομίας αναφέρει ότι για το συμβάν ειδοποιήθηκαν από το προσωπικό του Ritz-Carlton, καθώς ο Bob Saget δεν ανταποκρινόταν στις ειδοποιήσεις τους. Τα αίτια του θανάτου θα καθοριστούν από τον ιατροδικαστή, πρόσθεσε το γραφείο του Σερίφη.

Ο Bob Saget είχε υποδυθεί έναν χήρο πατέρα, τον Danny Tanner, στη σειρά «Full House», από το 1987 ως το 1995. Στην Ελλάδα η διάσημη αμερικανική σειρά είχε προβληθεί με τίτλο «Τρελή οικογένεια». 

Δείτε βίντεο:

Ο ηθοποιός John Stamos, που συμπρωταγωνιστούσε στη σειρά «Τρελή οικογένεια» για 13 ολόκληρες σεζόν δήλωσε συντετριμμένος για τον χαμό του συναδέλφου του. «Δεν θα έχω κάποιον φίλο σαν εκείνον. Σ’αγαπώ πολύ Μπομπ» έγραψε.

Στην δυσάρεστη είδηση αναφέρθηκε με ανάρτησή του στα social media και ο Dave Coulier, ο τρίτος της παρέας στο «Full House». «Δεν θα σε ξεχάσω ποτέ, αδερφέ. Σ’ αγαπώ» έγραψε ο 62χρονος ηθοποιός. 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Dave Coulier (@dcoulier)

Ο Bob Saget, ο John Stamos και ο Dave Coulier ήταν οι τρεις κολλητοί φίλοιJesse Katsopolis, Danny Tanner και Joey Gladstone στο «Full House» από το 1987 έως το 1995. Ξανασυναντήθηκαν στο σίκουελ «Fuller House» στο Netflix, η οποία τελείωσε το 2020. 

Την θλίψη τους για τον χαμό του 65χρονου κωμικού εξέφρασαν και οι αδερφές Olsen, οι οποίες στην σειρά «Full House» ήταν οι κόρες του Danny Tanner. «Ο Bob ήταν ένας από τους πιο αξιολάτρευτους, συμπονετικούς και γενναιόδωρους άνδρες. Λυπούμαστε πραγματικά που δεν είναι πλέον ανάμεσα μας. Ξέρουμε όμως θα είναι πάντα δίπλα μας να μας καθοδηγεί, όπως έκανε πάντα» δήλωσαν στο Page Six οι δίδυμες Mary-Kate και Ashley Olsen. 

Αξίζει τέλος να σημειωθεί ότι λίγες ώρες πριν τον θάνατό του, ο Μπομπ Σάγκετ είχε γράψει στο Twitter ότι διασκέδασε και λάτρεψε την παράσταση που έδωσε στο Τζάκσονβιλ.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Bob (@bobsaget)

Εκτός από τον Danny Tanner στο «Full House» και στο « Fuller House», ο Bob Saget ήταν δημοφιλής παρουσιαστής των πιο αστείων ερασιτεχνικών βίντεο της Αμερικής «America’s Funniest Home Videos», από το 1989 έως το 1997. Υπήρξε και αφηγητής του «How I met your mother».

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις