Πέμπτη, 23 Μαΐ
23oC Αθήνα

Επέστρεψαν! Ολοκαίνουριο τραγούδι από τους Red Hot Chili Peppers! (ΒΙΝΤΕΟ)

Φωτό από http://redhotchilipeppers.com/
Φωτό από http://redhotchilipeppers.com/

Είναι ένα συγκρότημα με εκατομμύρια φανατικούς οπαδούς σε ολόκληρο τον πλανήτη και πλέον επιστρέφει δυναμικά! Οι Red Hot Chili Peppers έβγαλαν νέο κομμάτι, προάγγελο του νέου τους δίσκου που κυκλοφορεί στις 17 Ιουνίου.

Η τελευταία τους δισκογραφική δουλειά ήταν τον Αϋγουστο του 2011 με το “I’m with you” που συγκέντρωσε κατά κύριο λόγο θετικές κριτικές. Πολλοί είναι οι φαν που αναπολούν τις… παλιές καλές ημέρες των Red Hot Chili Peppers, με τον εκρηκτικό/εκπληκτικό John Frusciante ως βασικό κιθαρίστα, με τον οποίο και έχουν γράψει τα περισσότερα από τα… “διαμαντάκια” που τους τοποθέτησαν στις κορυφαίες θέσεις του alternative rock (λέγε με Otherside, Californication, Scar Tissue, Road Trippin, By the way, Can’t stop, Don’t forget me και πολλά, πολλά άλλα) ειδικά κατά την δεκαετία του ’90.

Ελλείψει… Frusciante, πολλοί είναι εκείνοι που υποστηρίζουν πως ο νέος κιθαρίστας, Josh Klinghoffer, αδυνατεί να… μπει στα παπούτσια του, ωστόσο οι Peppers ετοιμάζουν δυναμικό come back!

Ο νέος τους δίσκος, “The Getaway!” κυκλοφορεί στις 17 Ιουνίου και το πρώτο τραγούδι, με τίτλο “Dark Necessities” έχει ήδη κυκλοφορήσει!

Ακούστε το

Θυμηθείτε και κάποιες από τις παλιές, καλές στιγμές τους

 

 

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε