Κόσμος

Facebook: Νέες αλλαγές που θυμίζουν TikTok

Νέες αλλαγές στην εμφάνιση του κάνει το Facebook, όπως ανακοίνωσε η Meta. 

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, το Facebook θα βαδίσει στα χνάρια του TikTok, καθώς στη ροή ειδήσεων θα εμφανίζονται κυρίως βίντεο, που θα προτείνονται σε έναν χρήστη αλγοριθμικά, με βάση τον τύπο περιεχομένου που το Facebook πιστεύει ότι του ταιριάζει περισσότερο.

Οι χρήστες θα μπορούν να έχουν πρόσβαση στα Reels και τα Stories από την αρχική σελίδα, ενώ θα αρχίσουν να βλέπουν μια νέα καρτέλα «Feeds» στη γραμμή συντόμευσης εντός της εφαρμογής. Επίσης, η γραμμή συντομεύσεων θα αλλάξει, με βάση τις προτιμήσεις των χρηστών.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Συγκλονίζει ο μοναδικός επιζώντας του δυστυχήματος της Air India - Κουβαλάει «μπαταρισμένος» το φέρετρο του αδερφού του στην Ινδία
Το Boeing 787-8 Dreamliner με προορισμό το Λονδίνο συνετρίβη δευτερόλεπτα μετά την απογείωσή του την Πέμπτη από την πόλη Αχμενταμπάντ της δυτικής Ινδίας
Ινδία
Με μήνυμα στα περσικά ο ισραηλινός στρατός καλεί τους Ιρανούς να επικοινωνήσουν με τη Μοσάντ
«Ακόμα και εκείνοι που αυτοπροσδιορίζονται ως μέλη των θεσμών ασφαλείας του καθεστώτος μας έχουν εκφράσει τον φόβο, την απελπισία και τον θυμό τους για όσα συμβαίνουν στο Ιράν»
Ιρανοί πολίτες σε ταράτσα κτιρίου στην Τεχεράνη μετά την ισραηλινή επίθεση στη ιρανική δημόσια ραδιοτηλεόραση 2