Τετάρτη, 24 Απρ.
20oC Αθήνα

Φρικτός θάνατος μοντέλου! Πήδηξε στο κενό για να αποφύγει ομαδικό βιασμό (ΒΙΝΤΕΟ)

Φρικτός θάνατος μοντέλου! Πήδηξε στο κενό για να αποφύγει ομαδικό βιασμό (ΒΙΝΤΕΟ)

Συγκλονίζει ο τραγικός θάνατος 20χρονου μοντέλου στην Κωνσταντινούπολη. Η Gulay Bursali πήδηξε στο κενό για να αποφύγει τον ομαδικό βιασμό.

Η 20χρονη και το αγόρι της Engin Ο. είχαν κανονίσει να κάνουν διακοπές στην Κωνσταντινούπολη. Είχαν ζητήσει από πρακτορείο να τους βρει άδειο διαμέρισμα που θα μπορούσαν να νοικιάσουν για το Σαββατοκύριακο. Ο μεσίτης κατάφερε να βρει ένα σπίτι στην περιοχή Basaksehir.

Όταν μετά από μια βραδιά σε τοπικό μπαρ το ζευγάρι επέστρεψε στο διαμέρισμα, τους επιτέθηκε ο μεσίτης με έναν φίλο του. Τους ξεγέλασε λέγοντας ότι ήθελε να πάρει κάποια πράγματα από το διαμέρισμα. Μόλις μπήκε, άρχισαν να χτυπούν τον νεαρό, του πήραν το τηλέφωνο και τον κλείδωσαν σε ένα από τα δωμάτια. Μετά έγδυσαν την 20χρονη και την κλείδωσαν σε άλλο δωμάτιο. Κατάφερε να ανοίξει το παράθυρο και απειλούσε να πέσει αν δεν την αφήσουν.

Αυτόπτες μάρτυρες είπαν ότι την είδαν γυμνή να κρέμεται από το παράθυρο. “Άκουσα κάποιον να ουρλιάζει. Είδα ένα γυμνό κορίτσι να κρέμεται από ένα παράθυρο. Φώναζε να μην την τραβήξουν μέσα. Τους απειλούσε πως αν το κάνουν θα πηδήξει. Της φώναζαν να μπει μέσα, λέγοντας πως θα φωνάξουν την αστυνομία.

Δεν την ενδιέφερε. Άκουσα να τους απειλεί δύο ακόμα φορές πως θα πηδήξει και φώναζε για βοήθεια. Δεν είπα τίποτα. Ένιωσα πως αν κινιόταν έστω και λίγο θα έπεφτε. Απλά κάλεσα την αστυνομία. Ενώ έπαιρνα τηλέφωνο, πήδηξε”, δήλωσε αυτόπτης μάρτυρας. Οι αρχές πλέον αναζητούν τον μεσίτη και τον συνεργό του.

Πηγή: Dailymail

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε