Σάββατο, 27 Απρ.
21oC Αθήνα

Η μάχη της Sam Frost με το τέρας της κατάθλιψης: “Δεν θέλω να είμαι πια εδώ”

Η μάχη της Sam Frost με το τέρας της κατάθλιψης: “Δεν θέλω να είμαι πια εδώ”

Η Sam Frost έλυση τη σιωπή της για τη μάχη που δίνει με την κατάθλιψη, αποκαλύπτοντας πόσο κακό της έκαναν τα online trolls.

Ήταν την περασμένη εβδομάδα που οι θαυμαστές της ανησύχησαν με το tweet της Sam Frost πως “τα trolls την έχουν διαλύσει”. “Αν θέλατε να με διαλύσετε, συγχαρητήρια. Νικήσατε” έγραψε η ραδιοφωνική παραγωγός.

Πλέον μίλησε ανοιχτά για τον βαθμό του αγώνα της να παραμείνει θετική, αναφέροντας πως “δεν ήθελε πλέον να είναι εδώ” και “δεν ήθελε να ξυπνάει κάθε μέρα”. “Όταν ξεκίνησα αυτή τη δουλειά τον Νοέμβριο, ξέρετε ότι αντιμετώπιζα πολλά τα προηγούμενα δύο χρόνια. Ήταν συναισθηματικά και πνευματικά εξοντωτικό. Αγαπώ τη δουλειά μου, μου αρέσει να δουλεύω μαζί σας κάθε μέρα, αλλά πέρασα πολύ δύσκολα”, είπε στον συνάδερφό της Rove McManus.

“Όλοι τους ήταν τόσο επικριτικοί, τα μέσα ενημέρωσης ήταν επικριτικά και τα trolls ήταν φριχτά. Με τρόλαραν σε τέτοιο βαθμό που για περίπου 3 με 4 μήνες πήγαινα στη δουλειά, γυρνούσα σπίτι και δεν ήθελα να φύγω. Ήμουν σε ένα άσχημο μέρος, σε ένα πολύ πολύ σκοτεινό μέρος. Απομάκρυνα τους φίλους μου και την οικογένειά μου. Ερχόμουν στη δουλειά, γύριζα σπίτι και έμενα σε αυτό το σκοτεινό και φριχτό μέρος. Η σχέση μου περνούσε προβλήματα επειδή έκλεισα τον Sash Mielczarek έξω από αυτό”.

Λύγισε όταν αποκάλυψε ότι στη μάχη της με την κατάθλιψη έφτασε στα πρόθυρα να βάλει τέλος σε όλα. “Ο Sash μου είπε ότι δεν ήξερε τι άλλο να κάνει γιατί έκλαιγα συνέχεια και δεν του μιλούσα. Του είπα ότι δεν θέλω πλέον να είμαι εδώ. Δεν θέλω να ξυπνάω κάθε μέρα. Είδα την αδυναμία στο πρόσωπό του και συνειδητοποίησα πωςδεν είναι δίκαιο να θέλω να εγκαταλείψω. Μίλησα με επαγγελματία και πιστεύω πως είναι σημαντικό να το κάνουμε. Πήγα στο Μπαλί και ένιωθα πως όλα ήταν καλά έως ότου είδα τα αρνητικά σχόλια. Με τρόλαραν και έφτιαχναν ψεύτικους λογαριασμούς για να μιλάνε με τους αγαπημένους μου και να λένα ψέμματα για εμένα. Ήταν πολύ βαρύ για εμένα. Δούλεψα πολύ για να καταφέρω να ξεφύγω από αυτό το σκοτεινό μέρος, αλλά αυτά τα trolls είναι τόσο αμείλικτα που συνεχίζουν να με πιέζουν ακόμα περισσότερο”.

Πηγή: News.com.au

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε