Πέμπτη, 18 Απρ.
20oC Αθήνα

JeSuisNico: Ο Σαρκοζί είναι… παντού! Περίγελος στο twitter

JeSuisNico: Ο Σαρκοζί είναι… παντού! Περίγελος στο twitter

Δεν ήταν λίγοι όσοι παρατήρησαν στη μεγαλειώδη πορεία της Κυριακής στη μνήμη των τρομοκρατικών επιθέσων στο Παρίσι παρατήρησαν την αγωνιώδη προσπάθεια του Νικολά Σαρκοζί να βρεθεί μπροστά μπροστά για να… φαίνεται. Και του έκαναν το χατίρι. Οι φωτογραφίες που σαρώνουν το twitter είναι απλά ξεκαρδιστικές.

Στο Twitter δημιουργήθηκε προς… τιμήν του πρώην προέδρου της Γαλλίας και ειδικό hastag (#JeSuisNico). Και όλοι άφησαν τη φαντασία τους ελεύθερη.

Ο Νικολά Σαρκοζί στο φεγγάρι τη στιγμή που πατά για πρώτη φορά στη Σελήνη ο Νιλ Άρμστρονγκ, στην ιστορική συγκέντρωση του Μάρτιν Λούθερ Κινγκ στην Ουάσινγκτον, ανάμεσα στον JFK και τη Τζάκι στο αυτοκίνητο λίγο πριν από τη δολοφονία του Κένεντι, στο γάμο του πρίγκιπα Γουίλιαμ με την Κέιτ Μίντλετον, στην ιστορική φωτογραφία όταν υπογράφηκε η Συνθήκη της Γιάλτας, δίπλα στον στρατηγό ΝτεΓκολ όταν περπάτησε στη Λεωφόρο των Ηλυσίων Πεδίων.

Είναι εκεί ακόμη και όταν ο Μάικλ Τζορνταν σηκώθηκε για το σουτ που έμεινε στην ιστορία ως “The Shot” στον τελικό ανάμεσα στους Γιούτα Τζαζ και τους Σικάγο Μπουλς, όταν οι Μπίτλς περπατούν στο Abbey Road ή όταν φωτογραφίζονται τα Φιλαράκια!

Ο Νικολά Σαρκοζί είναι παντού: στη θέση της Μόνα Λίζα όταν μπροστά στον πίνακα φωτογραφήθηκαν η Μπιγιονσέ και ο σύζυγός της, στον πίνακα του Ντελακρουά “Ελευθερία για το Λαό”, στον Μυστικό Δείπνο, στη selfie τον περσινών Όσκαρ ακόμη και στο… αυριανό πρωτοσέλιδο του ιστορικού τεύχους του Charlie Hebdo.

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΞΕΚΑΡΔΙΣΤΙΚΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ








































Πηγή φωτογραφιών: Twitter #JeSuisNico

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε