Δευτέρα, 22 Απρ.
16oC Αθήνα

Kasia Gallanio: Αποκαλύψεις για την πρώην πριγκίπισσα Κατάρ – Τη βρήκαν νεκρή μετά από τέσσερις ημέρες

Kasia Gallanio: Αποκαλύψεις για την πρώην πριγκίπισσα Κατάρ – Τη βρήκαν νεκρή μετά από τέσσερις ημέρες
Πηγή φωτογραφίας: Instagram @kashounia

Νεκρή μέσα στο διαμέρισμα της στην ισπανική πόλη, Μαρμπέγια, βρισκόταν επί τέσσερις ημέρες η πρώην πριγκίπισσα του Κατάρ, Kasia Gallanio (Κάσια Γκαλάνιο), σύμφωνα με το δημοσίευμα της “Daily Mail”. 

Δίπλα στη 43χρονη βρισκόταν η σκυλίτσα της, Honey, η οποία πλέον ζει με τις κόρες της Γκαλάνιο. Όπως αποκαλύπτει η βρετανική ιστοσελίδα, η πρώην πριγκίπισσα του Κατάρ, η οποία πέθανε από υπερβολική δόση ναρκωτικών, είχε στείλει ένα βίντεο στην καθαρίστρια της, Teodora Poma, δείχνοντας τσάντες με ρούχα, που ήθελε να της κάνει δώρο. “Με στήριζε πολύ για να αντιμετωπίσω το πρόβλημα υγείας μου”, είπε η Poma στη “Daily Mail”, η οποία εκείνες τις ημέρες είχε πάρει άδεια, καθώς έπρεπε να νοσηλευτεί, λόγω της πάθησής της στο συκώτι.

“Ήταν ένας υπέροχος άνθρωπος, πολύ αγαπητός και αληθινή μαχήτρια για τις κόρες της. Πάντα έλεγε ότι ήθελε να είναι με τις κόρες της και τις αγαπούσε πολύ. Αλλά επειδή τα κορίτσια ήταν με τον πατέρα του, δεν μπορούσε να τα δει για μεγάλες περιόδους. Όταν ήμουν στο νοσοκομείο, μου έστειλε ένα βίντεο που έδειχνε πράγματα που ήθελε να μου δώσει. Ήταν σακούλες με ρούχα. Πάντα, μου έδινε πράγματα, όταν καθάριζε μία ντουλάπα. Μπορεί να μου έλεγε “αντίο”, προσπαθώντας να μου δώσει όλα αυτά τα πράγματα”, δήλωσε. 

Η Kasia Gallanio (Κάσια Γκαλάνιο) ήταν η τρίτη σύζυγος του 73χρονου δισεκατομμυριούχου Αμπντελαζίζ μπιν Χαλίφα Αλ-Θάνι, θείου του σημερινού εμίρη του Κατάρ. Όπως είχε γίνει γνωστό η 45χρονη γυναίκα έδινε δικαστική μάχη με τον πρώην σύζυγό της για την επιμέλεια των παιδιών τους, για πάνω από 15 χρόνια. Συγκεκριμένα, τον είχε κατηγορήσει πως κακοποίησε σεξουαλικά μία από τις τρεις κόρες τους, με εκείνον να το αρνείται.

Το δικαστήριο του Παρισιού είχε απορρίψει τα αιτήματα επιμέλειας. Η Γκαλάνιο υπέφερε για μήνες από νευρικές κρίσεις και ως αποτέλεσμα, ο δικαστής ανέβαλε την υπόθεση μέχρι να γίνει ψυχολογική αξιολόγηση.

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις