Πέμπτη, 28 Μαρ.
22oC Αθήνα

Motörhead: Επανακυκλοφορούν τον θρυλικό δίσκο “Ace of Spades” – Σπάνιες φωτογραφίες, live και ζάρια πόκερ (video)

Motörhead: Επανακυκλοφορούν τον θρυλικό δίσκο “Ace of Spades” – Σπάνιες φωτογραφίες, live και ζάρια πόκερ (video)
ΑΠΕ ΜΠΕ

Χαράς ευαγγέλια για τους οπαδούς των Motörhead! Τον Οκτώβριο θα κυκλοφορήσουν την επανέκδοση του αγαπημένου τους δίσκου “Ace of Spades” με σπάνιες ηχογραφήσεις και αδημοσίευτο υλικό.

Και οι Motörhead, ως πρόγευση, προσφέρουν για πρώτη φορά μια live ερμηνεία του τραγουδιού που έδωσε τον τίτλο στο άλμπουμ, ερμηνεία που ηχογραφήθηκε στο “Whitla Hall” του Μπέλφαστ, τον Δεκέμβριο του 1981.

Η επανέκδοση θα περιλαμβάνει δύο live άλμπουμ που κυκλοφορούν για πρώτη φορά: τη συναυλία στο Whitla Hall και ένα show του Μαρτίου της ίδιας χρονιάς που ηχογραφήθηκε στη Νέα Ορλεάνη.

Επίσης, ένα DVD με εμφανίσεις των Motörhead στην τηλεόραση εκείνη την περίοδο, τις εμφανίσεις τους στο BBC και ένα 5.1 audio mix του “Ace of Spades”.

Επιπλέον, στην deluxe έκδοση θα βρει κανείς και το αυθεντικό άλμπουμ (σ.σ. σε μάστερινγκ στη μισή ταχύτητα από τις αυθεντικές μπομπίνες), ένα βιβλίο 40 σελίδων με συνεντεύξεις και φωτογραφίες που βλέπουν για πρώτη φορά το φως της δημοσιότητας, το βιβλίο της περιοδείας “Ace Up Your Sleeve”, ένα κόμικ και ένα αντίγραφο του ολλανδικού “7ιντσου” για το “Ace of Spades”.

Περιλαμβάνει, τέλος, και πέντε ζάρια πόκερ που μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε επιτραπέζιο παιχνίδι το οποίο είναι τυπωμένο στο εσωτερικό του κουτιού.

πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις