Κυριακή, 28 Απρ.
20oC Αθήνα

Νεο στοιχείο – φωτιά – Ο συγκυβερνήτης δεν είχε ξαναπετάξει Boeing 777 χωρίς εκπαιδευτή! – Έπαιξε ρόλο η απειρία του;

Νεο στοιχείο – φωτιά – Ο συγκυβερνήτης δεν είχε ξαναπετάξει Boeing 777 χωρίς εκπαιδευτή! – Έπαιξε ρόλο η απειρία του;

– Ο συγκυβερνήτης της πτήσης της Malaysian Airlines, είχε πετάξει με Boeing 777 άλλες 5 φορές αλλά ήταν υπό επιτήρηση
– Αυστραλιανό αεροπλάνο εντόπισε δυο αντικείμενα στον νότιο Ινδικό Ωκεανό – Δυνάμεις πετούν συνεχώς πάνω από τα συντρίμμια για να μην χάσουν το σημείο!
– Είναι ένα πορτοκαλί κι ορθογώνιο και το άλλο γκρι ή πράσινο και κυκλικό που ίσως να είναι συντρίμμια του εξαφανισμένου Boeing 777

Ο συγκυβερνήτης του μοιραίου Boeing 777 της Malaysia Airlines δεν είχε πιλοτάρει ποτέ ξανά τον συγκεκριμένο τύπο αεροπλάνου, σύμωνα με νεότερα στοιχεία.

Όπως δήλωσε ο εκτελεστικός διευθυντής της Malaysia Airlines, Ahmad Jauhari Yahya, η εταιρεία ήταν πολύ αυστηρή στην εκπαιδευση των πιλότων και πριν τους τοποθετήσει σε οποιαδήποτε θέση πρώτα περνούν από αξιολόγηση.

Ο συγκυβερνήτης, Fariq Abdul Hamid πέταξε υπο επιτήρηση με Boeing 777 πέντε φορές αλλά αυτή ήταν η πρώτη του φορά που ήταν χωρίς επίβλεψη.

Την ίδια ώρα οι έρευνες για τον εντοπισμό του αεροπλάνου της Malaysia Airlines που αγνοοείται εδώ και δυο εβδομάδες αρχίζουν να γίνονται ένα κακόγουστο αστείο. Ιδίως για τους συγγενείς των 239 επιβαινόντων, που αγωνιούν για την τύχη των αγαπημένων τους.

Λίγη ώρα αφού οι αρχές της Αυστραλίας ανακοίνωσαν ότι το αεροσκάφος P-8 Poseidon του αμερικανικού πολεμικού ναυτικού, το πλέον εξελιγμένο ερευνητικό αεροσκάφος στον κόσμο, δεν κατόρθωσε να βρει τα “λευκά αντικείμενα” που είχε εντοπίσει νωρίτερα κινεζικό στρατιωτικό αεροσκάφος, ήρθε μια νέα πληροφορία.

Ο πρωθυπουργός της Αυστραλίας, Τόνι Άμποτ ενημέρωσε τον Μαλαίσιο ομόλογό του πως αεροπλάνο της Πολεμικής Αεροπορίας της χώρας του εντόπισε στον νότιο Ινδικό Ωκεανό δυο αντικείμενα, ένα στρογγυλό κι ένα ορθογώνιο που δεν αποκλείεται να ανήσουν στο εξαφανισμένο Boeing.
Η εικόνα από τον δορυφόρο

Αεροσκάφος P3 Orion εντόπισε τα δυο αντικείμενα 2.500 χιλιόμετρα νοτιοδυτικά του Περθ. Σύμφωνα με όσα ανακοίνωσε (από το βήμα της Βουλής και αυτή τη φορά) ο Αυστραλός πρωθυπουργός, το ένα αντικείμενο είναι γκρι ή πράσινο και κυκλικό και το το δεύτερο πορτοκαλί και ορθογώνιο.

Διευκρίνισε μάλιστα πως τα δυο αντικείμενα που εντοπίστηκαν από το πλήρωμα του αυστραλιανού αεροπλάνου στις 02:45 τα ξημερώματα δεν είναι τα ίδια με εκείνα που είχε εντοπίσει νωρίτετα αεροσκάφος της Κίνας, αλλά δε βρήκε ποτέ το αμερικανικό P-8 Poseidon.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Άλλο ένα αδιέξοδο! Υπερσύγχρονο αεροσκάφος δεν βρήκε τίποτα στο Νότιο Ινδικό Ωκεανό – Το αεροπλάνο – φάντασμα της Malaysia Airlines δεν ήταν ούτε εκεί

Νέες θεωρίες συνομωσίας για την πτήση MH370: Πειραγμένες οι φωτογραφίες των δυο Ιρανών!

Νέα “ύποπτα” αντικείμενα στον Ινδικό Ωκεανό – Τα εντόπισε κινέζικο αεροσκάφος – Ίσως ανήκουν στο εξαφανισμένο Boeing της Malaysia Airlines

Νέες θεωρίες συνομωσίας για την πτήση MH370: Πειραγμένες οι φωτογραφίες των δυο Ιρανών!

Malaysia Airlines: Κάποιος να την… ξεματιάσει! Αναγκαστική προσγείωση στο Χονγκ Κονγκ

Κατάρα! Σμήνος πουλιών έσπασε παρμπρίζ Boeing της Malaysia Airlines! Σώοι και οι 180 επιβαίνοντες

Malaysia Airlines: Η γυναίκα μυστήριο και ο πιλότος του Boeing

Νέες φωτογραφίες από δορυφόρο που δείχνουν πιθανά συντρίμμια του Boeing των Malaysian Airlines – Εντοπίστηκαν στην περιοχή όπου γίνονται οι έρευνες

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε