Δευτέρα, 6 Μαΐ
16oC Αθήνα

Malaysia Airlines: Κάποιος να την… ξεματιάσει! Αναγκαστική προσγείωση στο Χονγκ Κονγκ

Malaysia Airlines: Κάποιος να την… ξεματιάσει! Αναγκαστική προσγείωση στο Χονγκ Κονγκ

Δεν έχουν τέλος τα ατυχήματα για τα αεροπλάνα της Malaysia Airlines από την ημέρα που εξαφανίστηκε το Boeing 777 που είχε απογειωθεί από τη Μαλαισία. Αυτή τη φορά λόγω προβλημάτων τα ηλεκτρολογικά, αεροπλάνο της εταιρίας έκανε αναγκαστική προσγείωση στο Χονγκ Κονγκ.

Η πτήση MH066 επρόκειτο να κάνει το δρομολόγιο Κουάλα Λουμπούρ – Σεούλ. Όμως το αεροπλάνο αναγκάστηκε να κατευθυνθεί στο Χονγκ Κονγκ και να κάνει αναγκαστική προσγείωση εκεί.

Τα προβλήματα στο Airbus A330-300, με τους 271 επιβαίνοντες, εντοπίστηκαν σε γεννήτρια του αεροπλάνου. Κανείς δεν κινδύνευσε αφού παρά το πρόβλημα στη γεννήτρια, άλλο σύστημα συνέχισε να τροφοδοτεί το αεροπλάνο με ρεύμα.

Η Malaysia Airlines δεν έδωσε άλλες λεπτομέρειες για το πρόβλημα που δημιουργήθηκε στα ηλεκτρολογικά του Airbus.

Εκπρόσωπος του αεροδρομίου του Χονγκ Κονγκ ανακοίνωσε ότι το αεροπλάνο προσγειώθηκε στις 03:00 τα ξημερώματα της Δευτέρας. Είχε απογειωθεί στις 11:37 το βράδυ (τοπική ώρα) και ήταν προγραμματισμένο να φτάσει στην πρωτεύουσα της Νότιας Κορέας στις 06:50 τα ξημερώματα (τοπική).

Οι 271 επιβαίνοντες κατευθύνθηκαν στους προορισμούς τους με άλλες εταιρίες. Το ίδιο συνέβη και με τους ταξιδιώτες που επρόκειτο να πετάξουν από τη Σεούλ για την Κουάλα Λουμπούρ.

Το νέο περιστατικό με αεροπλάνο της Malaysia Airlines έρχεται καθώς οι έρευνες για τον εντοπισμό του εξαφανισμένου Boeing 777 με τους 239 επιβαίνοντες μπαίνει στην τρίτη εβδομάδα ενώ το βράδυ της περασμένης Παρασκευής σμήνος από πάπιες έπεσε πάνω στο αεροπλάνο της εταιρίας την ώρα που προσγειωνόταν στο Κατμαντού του Νεπάλ και έσπασε το παρμπρίζ, αλλά κανείς δεν κινδύνευσε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Νέες θεωρίες συνομωσίας για την πτήση MH370: Πειραγμένες οι φωτογραφίες των δυο Ιρανών!

Νέα “ύποπτα” αντικείμενα στον Ινδικό Ωκεανό – Τα εντόπισε κινέζικο αεροσκάφος – Ίσως ανήκουν στο εξαφανισμένο Boeing της Malaysia Airlines

Τι αποκαλύπτει ο Έλληνας φίλος του Μαλαισιανού πιλότου – “Εγώ τον καθοδηγούσα βήμα – βήμα”

Malaysia Airlines: Η γυναίκα μυστήριο και ο πιλότος του Boeing

Νέες φωτογραφίες από δορυφόρο που δείχνουν πιθανά συντρίμμια του Boeing των Malaysian Airlines – Εντοπίστηκαν στην περιοχή όπου γίνονται οι έρευνες

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε