Τετάρτη, 24 Απρ.
19oC Αθήνα

Ο Ομπάμα «έβγαλε»… αφέλειες! Μαθήματα αυτοσαρκασμού

Ο Ομπάμα «έβγαλε»… αφέλειες! Μαθήματα αυτοσαρκασμού

Συνηθίζεται στο ετήσιο δείπνο των διαπιστευμένων ανταποκριτών στον Λευκό Οίκο, ο εκάστοτε Αμερικανός πρόεδρος να αυτοσαρκάζεται. Αυτό έκανε και φέτος ο Μπάρακ Ομπάμα.

Αφού είπε πως «δεν είμαι πια ο εντυπωσιακός νεαρός μουσουλμάνος σοσιαλιστής που ήμουν κάποτε» ειρωνευόμενος όσα ακούστηκαν στη διάρκεια της προεκλογικής του εκστρατείας, αστειεύτηκε με το χτένισμα της συζύγου του, Μισέλ Ομπάμα.

Και έδειξε φωτογραφίες με τον ίδιο να έχει αφέλειες…


«Η δεύτερη θητεία μου θα είναι ιδιαίτερα ριζοσπαστική» είπε και έδειξε το ψεύτικο εξώφυλλο του περιοδικού «Αναψυχή για ηλικιωμένους» με εκείνον να παίζει γκολφ.
Αστειεύτηκε με τις… βολές (2/22) που έριξε πρόσφατα σε πασχαλινή εκδήλωση του Λευκού Οίκου, ακόμη και με το ταξίδι της Μπιγιονσέ και του Τζέι Ζι στην Κούβα που ξεσήκωσε αντιδράσεις. “Έχω 99 προβλήματα, τώρα έχει και ο Τζέι Ζι ένα…”.


Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος καλεσμένοι του Μπαράκ Ομπάμα ήταν πολλοί αστέρες του Χόλιγουντ: Κέβιν Σπέισι, Μπάρμπρα Στρέιζαντ, Μπράντλεϊ Κούπερ, Μάικλ Ντάγκλας, Νικόλ Κίντμαν, Τζορτζ Λούκας Στίβεν Σπίλμπεργκ, Ντάνιελ-Ντέι Λιούις.

Όταν αναφέρθηκε στους δυο τελευταίους, αστειεύτηκε με το… επόμενο προτζετ του γνωστού σκηνοθέτη: μια ταινία για τον Μπαράκ Ομπάμα.
Στο video που παρακολούθησαν οι προσκεκλημένοι, ο Ομπάμα υποδύεται τον Ντάνιελ Ντέι Λιούις, που υποδύεται τον… Ομπάμα!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Αυτός έστειλε τη δηλητηριώδη ουσία στον Ομπάμα

Το αστείο του Μπους και οι κάλτσες του πατέρα του – ΦΩΤ

Πώς ο Ομπάμα θα αποτρέψει τις κόρες του από το να κάνουν τατουάζ

Στις 16 Μαΐου η συνάντηση Ομπάμα – Ερντογάν

Το FBI ψάχνει τους χάκερς που… τίναξαν τον Λευκό Οίκο στον αέρα!

Το tweet που γκρέμισε τις χρηματαγορές – Χάκερς μέσω του Assosiated Press έγραψαν για έκρηξη στον Λευκό Οίκο και τραυματισμό του Ομπάμα

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε