Παρασκευή, 17 Μαΐ
22oC Αθήνα

Ουκρανία: Τα πρώτα χαμόγελα ανάμεσα στους νεκρούς και τα χαλάσματα (ΦΩΤΟ)

Ουκρανία: Τα πρώτα χαμόγελα ανάμεσα στους νεκρούς και τα χαλάσματα (ΦΩΤΟ)

Λίγες ώρες μετά τη συμφωνία του Βίκτορ Γιανουκόβιτς με την αντιπολίτευση, οι φωτιές σβήνουν και οι διαδηλωτές αποτίουν φόρο τιμής στους ανθρώπους που έχασαν τη ζωή τους κατά τη διάρκεια των βίαιων συγκρούσεων στην Ουκρανία

Οι δρόμοι στην πλατεία Ανεξαρτησίας είναι ακόμα γεμάτοι με αίμα. Πρόσωπα θλιμμένα για αυτούς που χάθηκαν και άλλα χαρούμενα που ελπίζουν σε ένα καλύτερο μέλλον για τη χώρα τους.

Στην Ουκρανία θα προκηρυχθούν πρόωρες προεδρικές εκλογές και θα σχηματιστεί κυβέρνηση εθνικής ενότητας, ενώ η χώρα θα επιστρέψει στο σύνταγμα του 2004, όπως προβλέπει η συμφωνία που υπεγράφη νωρίτερα από τον ουκρανό πρόεδρο και τους ηγέτες της αντιπολίτευσης.


Οι υπουργοί εξωτερικών της Γερμανίας, της Γαλλίας και της Πολωνίας χαιρέτισαν τις αντίπαλες πλευρές στην Ουκρανία για «το θάρρος και τη δέσμευσή τους» στην υπογραφή μιας συμφωνίας που θα επιλύσει την πολιτική κρίση στη χώρα.


Πλήθος εθελοντών προσφέρουν τις υπηρεσίες τους σε νοσοκομεία και στη διανομή φαρμάκων, για να βοηθήσουν τους εκατοντάδες τραυματίες.

ΦΩΤΟ: REUTERS

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Υπεγράφη η συμφωνία στην Ουκρανία! “Αν δεν δεχτείτε, θα έχετε στρατιωτικό νόμο! Θα είστε νεκροί!”

Εκπληκτικό βίντεο! Οι διαδηλώσεις στην Ουκρανία σε 5 λεπτά!

Ουκρανία: Ξύλο και των… γονέων στη Βουλή (VIDEO)

Ηττήθηκε ο Γιανουκόβιτς! Κήρυξε πρόωρες εκλογές στην Ουκρανία – “Ψαλιδίζονται” οι εξουσίες του προέδρου

Έλληνας μεταδίδει από τη ματωμένη Ουκρανία: “Έβλεπα ανθρώπους στο χορό του Ζαλόγγου”

Πυροβολισμοί κι ένταση στο Κίεβο – Χιλιάδες κόσμου στην πλατεία Ανεξαρτησίας – Διαψεύδουν Γιανουκόβιτς για τη συμφωνία: Δεν τελειώσαμε! ΔΕΙΤΕ LIVE

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε