Τρίτη, 14 Μαΐ
20oC Αθήνα

Πανικός στη Νέα Υορκη – Σαρκοζί, Κάρλα και η μικρή κόρη τους βγήκαν βόλτα με άμαξα

ΦΩΤΟ NEW YORK DAILY NEWS
ΦΩΤΟ NEW YORK DAILY NEWS

Και ο πανικός… διπλός, αφού ο Σαρκοζί φρόντισε να εμπλακεί και στα πολιτικά της αμερικανικής μεγαλούπολης δηλώνοντας υποστηρικτής των αμαξών γύρω απ’ τις οποίες έχει ξεσπάσει πραγματικός πόλεμος.

Μια… απλή κατά τα άλλα βόλτα του πρώην προέδρου της Γαλλίας μετά της τρίτης συζύγου Κ. Μπρούνι και της μονάκριβης κορούλας τους Τζούλια μετατράπηκε σε μέγα θέμα για τα ΜΜΕ όλου του κόσμου.

Δεν ήταν μόνο η σπάνια εμφάνιση της κόρης Σαρκοζί μετά του μπαμπά και της μαμάς στη Νέα Υόρκη, αλλά και ο τρόπος που επέλεξε το ζεύγος Σαρκοζί-Μπρούνι να διασκεδάση με τη μικρή.
ΦΩΤΟ NEW YORK DAILY NEWS
Ο πρώην πρόεδρος της Γαλλίας με την κόρη και τη σύζυγο ανέβηκαν σε μια από τις άμαξες του Σέντραλ Πάρκ και απόλαυσαν μια βόλτα.

Τον τελευταίο καιρό όμως ο δήμαρχος Μπιλ Ντε Μπλάζιο έχει πει ότι θα καταργήσει τις άμαξες και θα τις αντικαταστήσει με οχήματα. Ιδέα που αρέσει πολύ στους ζωόφιλους οι οποίοι μιλούν για κακοποίηση των αλόγων από τους αμαξάδες.
Όμως τόσο οι αμαξάδες όσο και πολλοί κάτοικοι της μεγαλούπολης αλλά και διάσημοι αστέρες του κινηματογράφου έχουν άλλη γνώμη…
Κάπως έτσι οι δημοσιογράφοι μόλις είδαν τον Σαρκοζί στο μόνιππο δεν έχασαν την ευκαιρία να τον ρωτήσουν εάν είναι υπέρ των αμαξών… Το ενθουσιώδες “ναι” που είπε ο Σαρκοζί προκάλεσε ποικίλα σχόλια…
ΦΩΤΟ NEW YORK DAILY NEWS
Πάντως ο πρώην πρόεδρος της Γαλλίας και χωρίς την Κάρλα Μπρούνι στο πλευρό του φρόντισε να συνεχίσει τις βόλτες με άμαξα με τη μικρή του κόρη που φαινόταν να το απολαμβάνει.

Διαβάστε επίσης:

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε