Παρασκευή, 19 Απρ.
16oC Αθήνα

Prince: Τα πρώτα στοιχεία της αυτοψίας! “Δεν πιστεύουμε ότι αυτοκτόνησε”

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ REUTERS
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ REUTERS

Η αυτοψία στο σώμα του Prince, ο οποίος άφησε την τελευταία του πνοή την Πέμπτη, ολοκληρώθηκε και δόθηκαν στη δημοσιότητα τα πρώτα -ελάχιστα- στοιχεία για το θάνατό του. Ωστόσο, θα χρειαστούν εβδομάδες ώστε να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια, βάσει των αποτελεσμάτων των εργαστηριακών ελέγχων.   

Ο σερίφης της Μινεσότα, Τζιμ Όλσον, παραχώρησε συνέντευξη Τύπου, κατά τη διάρκεια της οποίας τόνισε πως ο “πρίγκιπας της ποπ” δεν έφερε τραύματα στο σώμα του, και μέχρι στιγμής “δεν έχουμε λόγο να πιστεύουμε πως πρόκειται για αυτοκτονία”.

Επίσης, ο Όλσον ανέφερε πως συνεργάτες του τον έπαιρναν τηλέφωνο το πρωί της Πέμπτης, αλλά δεν απαντούσε και έτσι πήγαν στην έπαυλή του, όπου τον βρήκαν αναίσθητο και κάλεσαν τις πρώτες βοήθειες.

Υπενθυμίζουμε ότι ο διάσημος τραγουδιστής βρέθηκε αναίσθητος μέσα στο ασανσέρ της έπαυλής του στο Paisley Park στη Μινεσότα.

Η αυτοψία άρχισε σήμερα στις 9 π.μ. (τοπική ώρα) και ολοκληρώθηκε στη 1 μ.μ., δηλαδή διήρκησε συνολικά τέσσερις ώρες. Εντός των επόμενων ωρών, το σώμα του Prince αναμένεται να παραδοθεί στην οικογένειά του.

Νωρίτερα, σήμερα, η Daily Mail επικαλούταν άτομα από το στενό του περιβάλλον που αποκαλύπτουν πως ο 57χρονος τραγουδιστής, πριν από έξι ημέρες, είχε πάρει υπερβολική δόση αναλγητικών για πρόβλημα που αντιμετωπίζει στο ισχίο του.

Πρόκειται για τα χάπια Percocet, ένα φάρμακο ιδιαίτερα εθιστικό που περιέχει ακεταμινοφένη και οξυκωδόνη, που χρησιμοποιείται για τη θεραπεία οξύ πόνου στις αρθρώσεις.

Η στενή του φίλη Sheila E είπε πως γνώριζε για το πρόβλημα του Prince στο ισχίο. Φήμες ήθελαν τον “πρίγκιπα της ποπ” να έχει αρνηθεί να υποβληθεί σε επέμβαση, διότι χρειαζόταν να κάνει μετάγγιση αίματος, κάτι που “απαγόρευε” η πίστη του, ως Μάρτυρας του Ιεχωβά. Ωστόσο, υπήρξαν δημοσιεύματα που ανέφεραν ότι χειρουργήθηκε το 2010.

Την περασμένη Παρασκευή 15 Απριλίου, το προσωπικό του τζετ έκανε αναγκαστική προσγείωση στο Ιλινόις για να μεταφερθεί ο Prince εσπευσμένα στο νοσοκομείο, αμέσως μετά τη συναυλία του στην Ατλάντα.

Πηγές αναφέρουν πως οι γιατροί συνέστησαν στον τραγουδιστή να μείνει ένα 24ωρο στο νοσοκομείο, αλλά τόσο ο ίδιος όσο και οι μάνατζερ του, αρνήθηκαν, όταν ενημερώθηκαν πως δεν υπήρχε μονόκλινο δωμάτιο. Έτσι, ο Prince έφυγε από το νοσοκομείο, αν και “δεν ήταν σε καλή κατάσταση”, όπως είπαν οι ίδιες πηγές στο TMZ.

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε