Κόσμος

System of a Down: Όποιος αγαπά τη μουσική μας και τον Τραμπ είναι υποκριτής

Ξεκάθαρο μήνυμα έστειλε ο τραγουδιστής και “frontman” των System Of A Down, Σερτζ Τανκιάν, ο οποίος κοινοποιώντας ένα από τα πρώτα τραγούδια της μπάντας, ανέφερε πως όποιος αγαπάει και το συγκρότημα αλλά και τον Τραμπ είναι υποκριτής.

Το μήνυμα προστίθεται στις πρόσφατες αντίθετες πολιτικές δηλώσεις που διατυπώθηκαν από το συγκρότημα με τον Τανκιάν και τον ντράμερ των System of A Down, Τζον Ντολμαγιάν να εκφράζονται υπέρ και κατά του προέδρου των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ τις τελευταίες εβδομάδες.

Αφού προηγουμένως διερεύνησε σε πρόσφατη συνέντευξη, εάν ορισμένοι θαυμαστές έχουν ακούσει τους στίχους του τραγουδιού «Temper» ο Τανκιάν κοινοποίησε το demo και τα lyrics σε ανάρτησή του την περασμένη Τρίτη.

“Είστε υποκριτές, είναι απλό”

«Ένα από τα πρώτα τραγούδια των @systemofadown που ήταν σε ένα από τα demos μας και οι στίχοι παρακάτω» έγραψε ο Τανκιάν στη συνοδευτική λεζάντα, προσθέτοντας: «Εάν αγαπάτε αυτό το τραγούδι ή το ακούτε και αγαπάτε τον Τραμπ, είστε υποκριτές, ένα απλό δεδομένο» σημείωσε.

Ο Τανκιάν είναι ισχυρός επικριτής του Ντόναλντ Τραμπ σε όλη τη διάρκεια της προεδρικής θητείας του και πρόσφατα κάλεσε τους διαδηλωτές του κινήματος Black Lives Matter να «αναγκάσουν το καθεστώς να παραιτηθεί».

Ο Ντολμαγιάν, από την άλλη πλευρά, επαίνεσε τον Τραμπ ως «τον καλύτερο φίλο των μειονοτήτων» και είπε ότι δεν φοβάται μήπως χάσει τη θέση του στο συγκρότημα λόγω της υποστήριξής του προς τον Αμερικανό πρόεδρο.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
CNN: Γιατί θέλουν να συναντηθούν Πούτιν και Τραμπ – Τα 5 πιθανά σενάρια για το τέλος του πολέμου στην Ουκρανία
Το ενδεχόμενο μίας συνάντησης Τραμπ - Πούτιν έχει «κλειδώσει», ενώ τόσο οι ΗΠΑ όσο και η Ρωσία έχουν συμφέρον να προχωρήσουν σε τέτοιους διαλόγους σε αυτή τη φάση του πολέμου στην Ουκρανία
Πόλεμος στην Ουκρανία
Τραμπ για συνάντηση με Πούτιν παρά την απουσία Ζελένσκι: «Θα κάνω ό,τι μπορώ για να σταματήσω τις δολοφονίες»
Ο πρόεδρος Τραμπ είχε απευθύνει στη Ρωσία τελεσίγραφο, που τυπικά εξέπνεε σήμερα, να κλείσει συμφωνία με την Ουκρανία για να τελειώσει ο πόλεμος, επί ποινή πολύ σκληρών οικονομικών κυρώσεων αν δεν προχωρούσε
Βλαντιμίρ Πούτιν και ο Ντόναλντ Τραμπ
Εγκρίθηκε η πρόταση Νετανιάχου για την πλήρη κατάληψη της Γάζας: Απελευθέρωση ομήρων και αφοπλισμό της Χαμάς ζητά το Ισραήλ
Τα 5 σημεία της απόφασης του υπουργικού συμβουλίου του Ισραήλ για να τερματιστεί ο πόλεμος στη Γάζα - Το γραφείου του πρωθυπουργού ανέφερε πως θα παρέχει ανθρωπιστική βοήθεια στους αμάχους που βρίσκονται εκτός ζωνών μάχης
Benjamin Netanyahu