Κόσμος

Θα σαπίσει στη φυλακή! Εκβίαζε την κόρη του με γυμνές φωτογραφίες – Την κακοποιούσε σεξουαλικά

Ακόμα και 250 χρόνια φυλακή αντιμετωπίζει για τα αρρωστημένα εγκλήματά του ένας 41χρονος στη Νέα Υόρκη. Παρίστανε το αγόρι της 14χρονης κόρης του για να την ξεγελάσει και να του στείλει γυμνές φωτογραφίες της.

Αφού τα κατάφερε, σύμφωνα με τα δικαστικά έγγραφα χρησιμοποίησε τις φωτογραφίες για να αρχίσει να την κακοποιεί σεξουαλικά. Ο 41χρονος ομολόγησε την ενοχή του για 12 κατηγορίες σε ομοσπονδιακό δικαστήριο. Ο 41χρονος αντιμετωπίζει κατηγορίες παιδικής πορνογραφίας και σεξουαλικής κακοποίησης.

Χρησιμοποιώντας ψεύτικο όνομα, είχε φτιάξει λογαριασμούς στο Instagram, το AOL και μια υπηρεσία ανταλλαγής γραπτών μηνυμάτων το 2013. Πόζαρε ως 16χρονος και άρχισε να μιλά με τη 14χρονη κόρη του. Το κορίτσι αρχικά αντιστάθηκε όταν τις ζήτησε να του στείλει γυμνές φωτογραφίες αλλά μετά από πιέσεις παρασύρθηκε.

Αργότερα προσπάθησε να τον χωρίσει. “Το μόνο για το οποίο μιλάς είναι το σεξ. Ειλικρινά δεν είναι έτσι μια σχέση”, του έγραψε. “Τότε θα στείλω αυτές τις φωτογραφίες στον πατέρα σου και μετά δεν θα ανησυχώ ότι θα σε πάρει άλλος” της απάντησε.

Αφού χώρισε τον “φίλο” της, ο πατέρας ισχυρίστηκε ότι ο 16χρονος αυτοκτόνησε αφού πρώτα έστειλε τις γυμνές φωτογραφίες στον πατέρα της. Η σεξουαλική κακοποίηση σταμάτησε όταν η 14χρονη κατήγγειλε το περιστατικό σε μια νοσοκόμα του σχολείου της. Μετά από έρευνες των αρχών για τον εντοπισμό του αποστολέα των μηνυμάτων, ανακαλύφθηκε ότι τα μηνύματα είχαν σταλεί μέσα από το σπίτι της.

Πηγή: Nydailynews

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
CNN: Γιατί θέλουν να συναντηθούν Πούτιν και Τραμπ – Τα 5 πιθανά σενάρια για το τέλος του πολέμου στην Ουκρανία
Το ενδεχόμενο μίας συνάντησης Τραμπ - Πούτιν έχει «κλειδώσει», ενώ τόσο οι ΗΠΑ όσο και η Ρωσία έχουν συμφέρον να προχωρήσουν σε τέτοιους διαλόγους σε αυτή τη φάση του πολέμου στην Ουκρανία
Πόλεμος στην Ουκρανία
Τραμπ για συνάντηση με Πούτιν παρά την απουσία Ζελένσκι: «Θα κάνω ό,τι μπορώ για να σταματήσω τις δολοφονίες»
Ο πρόεδρος Τραμπ είχε απευθύνει στη Ρωσία τελεσίγραφο, που τυπικά εξέπνεε σήμερα, να κλείσει συμφωνία με την Ουκρανία για να τελειώσει ο πόλεμος, επί ποινή πολύ σκληρών οικονομικών κυρώσεων αν δεν προχωρούσε
Βλαντιμίρ Πούτιν και ο Ντόναλντ Τραμπ
Εγκρίθηκε η πρόταση Νετανιάχου για την πλήρη κατάληψη της Γάζας: Απελευθέρωση ομήρων και αφοπλισμό της Χαμάς ζητά το Ισραήλ
Τα 5 σημεία της απόφασης του υπουργικού συμβουλίου του Ισραήλ για να τερματιστεί ο πόλεμος στη Γάζα - Το γραφείου του πρωθυπουργού ανέφερε πως θα παρέχει ανθρωπιστική βοήθεια στους αμάχους που βρίσκονται εκτός ζωνών μάχης
Benjamin Netanyahu