Παρασκευή, 19 Απρ.
21oC Αθήνα

Ταβλιάστηκαν οι θεατές σε θεατρική παράσταση στο Λονδίνο!

Ταβλιάστηκαν οι θεατές σε θεατρική παράσταση στο Λονδίνο!

Δυο άνθρωποι λιποθύμησαν και δεκάδες βγήκαν έξω από το θέατρο στο Λονδίνο κατά την διάρκεια παράστασης που ανέβαζε το έργο του Σαίξπηρ Τίτος Ανδρόνικος.

Και δεν είναι οι μοναδικοί. Στην πρόβα τζενεράλε που ήταν ανοικτή γαι το κοινό την περασμένη εβδομάδα λιποθύμησαν άλλοι 5 θεατές.
Η σκηνή που έκανε πολλούς να καταρρεύσουν ήταν όταν μια από τις πρωταγωνίστριες βγήκε στην σκηνή γεμάτη αίματα αφού είχε υποστεί βιασμό και της είχαν κόψει την γλώσσα και τα χέρια. Μέσα σε λίγα λεπτά θεατές άρχισαν να τρέχουν προς την έξοδο για να πάρουν αέρα.
Και το βασανιστήριο για τους θεατές συνεχίστηκε αφού είδαν λαιμούς και χέρια να κόβονται και μια γυναίκα να βιάζεται και στην συνέχεια να την σφάζουν επι σκηνής.

Σημειώνεται ότι οι παραγωγοί της παράστασης είχαν προειδοποιήσει ότι η παράσταση θα είναι πολύ “ρεαλιστική”.

Η υπόθεση

Ο στρατηγός Τίτος Ανδρόνικος επιστρέφει θριαμβευτής στη Ρώμη, μετά την εκστρατεία του ενάντια στους Γότθους. Ανάμεσα στα λάφυρά του είναι και η βασίλισσα των ηττημένων, Ταμόρα. Όταν ο Τίτος αποφασίζει να θυσιάσει έναν από τους γιους της για να εκδικηθεί το θάνατο των δικών του παιδιών, ένας ατέλειωτος κύκλος βίας παίρνει φωτιά. Η δίψα για εκδίκηση και η διαστροφή της εξουσίας ενεργοποιούν τα πιο ακραία ανθρώπινα ένστικτα, χωρίς καμία αναστολή. Η ανθρώπινη σκληρότητα δεν γνωρίζει κανένα όριο.
Πρόκειται για έργο της νεανικής περιόδου του Σαίξπηρ. Ο «Τίτος Ανδρόνικος» έχει χαρακτηριστεί ως το πιο χαρακτηριστικό δείγμα της «τραγωδίας της εκδίκησης». Συνεχής ένταση και δυνατές εικόνες διαμορφώνουν ένα καθηλωτικό σκηνικό παιχνίδι και συνθέτουν μια διαχρονική μελέτη για τον φαύλο κύκλο του αίματος και της τυφλής εκδίκησης, με φόντο την εξουσία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Τα σονέτα του Σαιξπηρ τώρα και στα έξυπνα κινητά

Μπορείς να αναγνωρίσεις αυτούς τους ηθοποιούς; (φωτογραφίες)

Δείτε τα αληθινά τοπία όπου γυρίζεται το Game Of Thrones!

Η Ελληνίδα που «αναστάτωσε» το Game Of Thrones

 

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε