Παρασκευή, 26 Απρ.
17oC Αθήνα

Τραγικό παιχνίδι της μοίρας! Πέθανε 19 χρόνια μετά στο ίδιο σημείο με τους γονείς του – Ήταν και σε εκείνο το τροχαίο

Τραγικό παιχνίδι της μοίρας! Πέθανε 19 χρόνια μετά στο ίδιο σημείο με τους γονείς του – Ήταν και σε εκείνο το τροχαίο

Ήταν το 1997 που οι γονείς του Dean Dewhurst πέθαναν σε τροχαίο, αφήνοντας ορφανά τα 3 παιδιά τους. 19 χρόνια μετά ο Dean πέθανε σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα στο ίδιο σημείο όπου άφησαν την τελευταία τους πνοή οι γονείς του.

Ο Dean Dewhurst και οι δύο αδερφοί του κάθονταν στα πίσω καθίσματα του αυτοκινήτου της οικογένειάς τους που συγκρούστηκε μετωπικά με άλλο όχημα το 1997. Ο 9χρονος τότε Dean, o 6χρονος Paul και ο 3χρονος Liam γλίτωσαν με εκδορές και μώλωπες. Οι γονείς τους Julie και Phillip άφησαν στον αυτοκινητόδρομο A59 την τελευταία τους πνοή.

Στα 28 του χρόνια ο Dean συγκρούστηκε με φορτηγό λίγα μόλις μίλια μακριά από το σημείο όπου είχε σημειωθεί το θανατηφόρο τροχαίο από το οποίο γλίτωσε με τα αδέρφια του αλλά πέθαναν οι γονείς τους. Ο Dean κηρύχθηκε νεκρός στη σκηνή του τροχαίου.

Τα τρία αγοράκια είχαν μεγαλώσει οι παππούδες τους στο Lancashire και τους κατοίκους της περιοχής. Οι φίλοι απέδωσαν φόρο τιμής στον 28χρονο που περιέγραφαν ως party animal με χρυσή καρδιά. “Ήταν πάντα με το χαμόγελο στα χείλη. Ήμασταν τυχεροί που τον γνωρίσαμε και δουλέψαμε μαζί του”, σημείωσε ο μάνατζερ του Derby Arms, Bill Edisforth.

Πηγή: Mirror

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε