Δευτέρα, 29 Απρ.
18oC Αθήνα

Τρομοκρατική επίθεση με… εκσκαφέα στην Ιερουσαλήμ (ΦΩΤΟ, VIDEO)

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ twiiter Brian Schrauger ‏@BrianSchrauger
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ twiiter Brian Schrauger ‏@BrianSchrauger

Πολλά είχαμε δει μέχρι σήμερα, αλλά τρομοκρατική επίθεση με εκσκαφέα, είναι η πρώτη φορά. Συνέβη στην Ιερουσαλήμ, στη σκιά των όσων γίνονται στη Γάζα. Σύμφωνα με πληροφορίες, ένας άνθρωπος έχασε τη ζωή του.

Πανικός επικράτησε το μεσημέρι της Δευτέρας στην Ιερουσαλήμ όταν άγνωστος που οδηγούσε εκσκαφέα, τον έριξε πάνω σε λεωφορείο, αναποδογυρίζοντας το.

Σε video που έχει ανέβει στο youtube από τη στιγμή της επίθεσης, η οποία από τις ισραηλινές αρχές χαρακτηρίστηκε τρομοκρατική, καταγράφεται ο πανικός που επικράτησε, με φωνές και πυροβολισμούς να ακούγονται.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ twiiter Gregg Carlstrom ‏@glcarlstrom

Πληροφορίες από τα διεθνή ΜΜΕ αναφέρουν ότι ένας άνθρωπος έχει χάσει τη ζωή του κι άλλοι δυο τραυματίστηκαν. Εκπρόσωπος της αστυνομίας δήλωσε ότι ένας αστυνομικός πυροβόλησε εναντίον του οδηγού του εκσκαφέα «εξουδετερώνοντάς τον». «Μοιάζει με τρομοκρατική ενέργεια», υπογράμμισε ο ίδιος.

Το περιστατικό σημειώθηκε σε υπερορθόδοξη εβραϊκή συνοικία της Ιερουσαλήμ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ισραήλ: Να δώσουμε την Γάζα στον ΟΗΕ

“Έσπασαν” την εκεχειρία που οι ίδιοι κήρυξαν! Νέο έγκλημα του Ισραήλ στη Γάζα: σκότωσαν 8χρονο κοριτσάκι σε νέα επιχείρηση

Νέα εκεχειρία επτά ωρών στη Γάζα – Ισραήλ για την επίθεση στο σχολείο: Στοχεύαμε μηχανάκι!

Βόμβα Spiegel: Το Ισραήλ παρακολουθούσε τα τηλεφωνήματα του Κέρι κατά τη διάρκεια των διαπραγματεύσεων για τη Μέση Ανατολή

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε