Τρίτη, 30 Απρ.
20oC Αθήνα

Τρόμος στον αέρα για 378 επιβάτες της Malaysia Airlines – Αεροπλάνο έπεσε σε κενά αέρος πάνω από τον Κόλπο της Βεγγάλης – 34 οι τραυματίες

Τρόμος στον αέρα για 378 επιβάτες της Malaysia Airlines – Αεροπλάνο έπεσε σε κενά αέρος πάνω από τον Κόλπο της Βεγγάλης – 34 οι τραυματίες

– Στιγμές τρόμου για τους επιβάτες της πτήσης MH1 της Malaysia Airlines
– Είχε απογειωθεί από το Λονδίνο με προορισμό την Κουάλα Λουμπούρ
– Από τις αναταράξεις τραυματίστηκαν ελαφρά 34 επιβάτες και μέλη του πληρώματος
– Δείτε φωτογραφίες μέσα από το Airbus Α380
– Στη Malaysia Airlines ανήκε στο Boeing που χάθηκε το Μάρτιο του ’14 πάνω από τον Ινδικό Ωκεανό και εκείνο που καταρρίφθηκε στην Ουκρανία τον Ιούλιο του ίδιου χρόνου

Τρόμος στον αέρα για τους 378 επιβάτες και πλήρωμα της πτήσης MH1 της Malaysia Airlines που είχε απογειωθεί από το Λονδίνο με προορισμό την πρωτεύουσα της Μαλαισίας Κουάλα Λουμπούρ. Το αεροπλάνο έπεσε σε κενά αέρος πάνω από τον Κόλπο της Βεγγάλης στον Ινδικό Ωκεανό.

Τα κενά αέρος έφεραν μεγάλες αναταράξεις, με τους επιβάτες του Airbus A380 να ανεβάζουν στους λογαριασμούς τους στα social media που δείχνουν τις σκηνές τρόμου που έζησαν! Εξαιτίας των αναταράξεων υπήρξαν τραυματισμοί επιβατών, ευτυχώς όχι σοβαροί.

“Λόγω των ισχυρών αναταράξεων, επιβάτες τραυματίστηκαν ελαφρά. Ένας μικρός αριθμός επιβατών και μελών του πληρώματος έλαβαν τις πρώτες βοήθειες από ιατρικές ομάδες αμέσως μετά την άφιξή τους στην Κουάλα Λουμπούρ”, σύμφωνα με την ανακοίνωση της εταιρίας.

Η εταιρία δεν διευκρίνισε πόσοι από τους επιβάτες και το πλήρωμα τραυματίστηκαν, αλλά σύμφωνα με πληροφορίες οι τραυματίες είναι συνολικά 34.

Οι φωτογραφίες των επιβατών δείχνουν υπολείμματα φαγητών και αναψυκτικών αλλά και αντικείμενα από το χώρο αποσκευών, να έχουν σκορπιστεί στους διαδρόμους του αεροπλάνου, ενώ σε μια εμφανίζεται και ρωγμή.

Ο Harith Azman, ένας από τους επιβάτες της πτήσης, έγραψε στη σελίδα του στο Facebook πως τη στιγμή που προκλήθηκαν οι αναταράξεις ο πατέρας του ήταν στην τουαλέτα και χτύπησε το κεφάλι του στο ταβάνι!

Η Malaysia Airlines έχει συνδεθεί με δυο από τις σημαντικότερες αεροπορικές τραγωδίες των τελευταίων ετών. Και οι δυο συνέβησαν μέσα στο 2014. Αφενός με την εξαφάνιση της πτήσης MH370, που εξαφανίστηκε από προσώπου γης στις 8 Μαρτίου του 2014. Είχε 239 επιβάτες και πλήρωμα και χάθηκε από τα ραντάρ λίγη ώρα αφού είχε απογειωθεί από το αεροδρόμιο της Κουάλα Λουμπούρ με προορισμό το Πεκίνο. Συντρίμμια του μοιραίου Boeing βρέθηκαν στον Ινδικό Ωκεανό αλλά ακόμη και σήμερα το τι ακριβώς έγινε και συνετρίβη το αεροπλάνο, παραμένει μυστήριο.

Η δεύτερη τραγωδία είναι με την πτήση MH17, που καταρρίφθηκε πάνω από την Ουκρανία στις 17 Ιουλίου 2014, με αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους οι 298 επιβάτες και πλήρωμα. Πιστεύεται ότι χτυπήθηκε από ρωσικής κατασκευής πύραυλο εδάφους αέρος.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ – ΜΠΕ, Guardian και Daily Mail

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε