Παρασκευή, 19 Απρ.
16oC Αθήνα

UFO ανάγκασε τη NASA να διακόψει ζωντανή σύνδεση με τον διαστημικό σταθμό; (ΒΙΝΤΕΟ)

UFO ανάγκασε τη NASA να διακόψει ζωντανή σύνδεση με τον διαστημικό σταθμό; (ΒΙΝΤΕΟ)

Φουντώνουν και πάλι οι θεωρίες συνωμοσίας περί εξωγήινων μετά τη διακοπή ζωντανής σύνδεσης από τη NASA με τον διεθνή διαστημικό σταθμό. Η σύνδεση διακόπηκε τη στιγμή που καταγράφηκε ένα περίεργο αντικείμενο σε σχήμα πετάλου, με τους συνωμοσιολόγους να κάνουν λόγο για συγκάλυψη.

Η εικόνα του περίεργου αντικειμένου αναζωπύρωσε τις φήμες για εξωγήινη ζωή. Στο μυστηριώδες βίντεο που ανέβηκε στο διαδίκτυο φαίνεται ένα μυστηριώδες και λαμπερό μπλε αντικείμενο να πετά κοντά στον διαστημικό σταθμό καθώς περιστρέφεται στον ορίζοντα.

Έτσι άξαφνα κόπηκε και η ζωντανή σύνδεση με τον διαστημικό σταθμό από τη NASA για μία περίπου ώρα και όταν επανήλθε ένα πολύ μικρότερο λευκό φως μπορεί να φανεί στο βάθος. Οι συνωμοσιολόγοι υποστηρίζουν πως πιθανότατα πρόκειται για το ίδιο ιπτάμενο αντικείμενο που μετακινήθηκε, απορρίπτοντας την ιδέα πως πρόκειται για αντανάκλαση του φωτός ή το φεγγάρι.

Το ιπτάμενο αντικείμενο εντοπίστηκε από τον Scott Waring που ανέβασε το βίντεο στο διαδίκτυο. “Είδα UFO στον διαστημικό σταθμό. Είχε σχήμα διαμαντιού και φάνηκε να αλλάζει σχήμα”. Ισχυρίστηκε ακόμα ότι μόλις εμφανίστηκε η NASA έκοψε τη σύνδεση, με την οθόνη να γίνεται μπλε, τονίζοντας πως η NASA προσπαθεί να κρύψει την αλήθεια από τον κόσμο.

 

Εκπρόσωπος της NASA είπε ότι συχνά οι αντανακλάσεις στα παράθυρα του διαστημικού σταθμού, η ίδια η δομή του και τα φώτα από τη γη συχνά μοιάζουν με αντικείμενα στις φωτογραφίες και τα βίντεο από τον διαστημικό σταθμό.

Πηγή: Dailymail

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε