Τρίτη, 7 Μαΐ
26oC Αθήνα

Βόρεια Κορέα: Φρικιαστικές αποκαλύψεις για στρατόπεδο συγκέντρωσης! Αποκεφάλιζαν κρατουμένους και έθαβαν τα βρέφη ζωντανά

ΦΩΤΟ Daily Mirror
ΦΩΤΟ Daily Mirror

– Η Lim Hye-jin εργαζόταν ως φρουρός για επτά χρόνια
– Οι σοκαριστικές εικόνες από το στρατόπεδο συγκέντρωσης ακόμα την καταδιώκουν
– Βασανιστήρια, βιασμοί και δολοφονίες κρατουμένων
– Σκότωναν τις γυναίκες που έμεναν έγκυες – Άλλες, τις άφηναν να γεννήσουν και τα μωρά τους είχαν μαρτυρικό θάνατο!

Οι φρικιαστικές εικόνες δεν γίνεται να σβηστούν από το μυαλό της. Για επτά χρόνια, η Lim Hye-jin
εργαζόταν ως φρουρός σε στρατόπεδο συγκέντρωσης στη Βόρεια Κορέα, κοντά στα σύνορα με την Κίνα, και πλέον, έχοντας φύγει από τη χώρα, έκανε σοκαριστικές αποκαλύψεις για όσα συμβαίνουν πίσω από τις πύλες.
Έπιασε δουλειά όταν ήταν 17 ετών και -όπως είπε- τους έκαναν πλύση εγκεφάλου για να μην έχουν αισθήματα συμπόνοιας για τους φυλακισμένους, συμπεριλαμβανομένων των γυναικών και των παιδιών που φυλακίστηκαν για πάντα.

Ένα από τα περιστατικά που θα μείνει για πάντα χαραγμένο στη μνήμη της, ήταν με δύο αδέλφια που δραπέτευσαν, όμως οι αρχές κατάφεραν να τους βρουν. Όταν επέστρεψαν στο στρατόπεδο συγκέντρωσης, αποκεφαλίστηκαν μπροστά σε όλους. Η Lim ήταν τότε 20 ετών.

“Ανάγκασαν όλους τους κρατουμένους να παρακολουθήσουν και στη συνέχεια έπρεπε να τους λιθοβολήσουν”.

Φωτογραφία του 2002 από δορυφόρο

Σε ένα άλλο περιστατικό, έγδυσαν μια γυναίκα και την έκαψαν ζωντανή γιατί ενόχλησε έναν φρουρό, κατά τη διάρκεια της ανάκρισης.

Όπως αποκάλυψε η Λιμ, οι φρουροί βίαζαν τις κρατούμενες και αν έμεναν έγκυες, τις ανάγκαζαν να αποβάλουν ή τους έκαναν θανατηφόρο ένεση.
Στην περίπτωση που η εγκυμοσύνη δεν γινόταν έγκαιρα αντιληπτή, άφηναν τη γυναίκα να γεννήσει και στη συνέχεια χτυπούσαν τα μωρά μέχρι θανάτου ή τα έθαβαν ζωντανά.
Τα πτώματα των βρεφών θάβονταν δίπλα δίπλα και τα έκαιγαν μια φορά την εβδομάδα.

Πηγή: Mirror

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε