Κυριακή, 28 Απρ.
21oC Αθήνα

Βρυξέλλες: DNA του καμικάζι Νατζίμ Λαχραουί βρέθηκε και στο Μπατακλάν!

Βρυξέλλες: DNA του καμικάζι Νατζίμ Λαχραουί βρέθηκε και στο Μπατακλάν!

Η ομοσπονδιακή εισαγγελία του Βελγίου επιβεβαίωσε σήμερα πως ο δεύτερος βομβιστής καμικάζι του αεροδρομίου των Βρυξελλών είναι ο Νατζίμ Λαχραουί.

“Μετά από την ανάλυση του DNA και την διενέργεια έρευνας τις τελευταίες ώρες, η ομοσπονδιακή εισαγγελία είναι σε θέση να επιβεβαιώσει πως ο δεύτερος βομβιστής καμικάζι του αεροδρομίου των Βρυξελλών είναι όντως ο Νατζίμ Λαχραουί“, αναφέρει ανακοίνωση που επιβεβαίωσε αστυνομικές πληροφορίες που είχε λάβει το πρακτορείο AFP την Τετάρτη το βράδυ.

Παράλληλα, το NBC news αναφέρει πως το DNA του Νατζίμ Λαχραουί είχε βρεθεί και σε μία ζώνη αυτοκτονίας που είχε βρεθεί στο Μπατακλάν, μετά τις τρομοκρατικές επιθέσεις στο Παρίσι!

Εδώ να σημειώσουμε πως στο Μπατακλάν είχε σημειωθεί το πλέον πολύνεκρο τρομοκρατικό χτύπημα το βράδυ της 13ης Νοεμβρίου του 2015, αφού τραγικλό θάνατο είχαν βρει 87 άνθρωποι από τους 130 συνολικά που είχαν σκοτωθεί συνολικά στα συντονισμένα χτυπήματα των τζιχαντιστών στην “καρδιά” της Γαλλίας.

Δείτε εδώ τα συγκλονιστικά βίντεο από το μακελειό στο Μπατακλάν – ΠΡΟΣΟΧΗ, ΟΙ ΕΙΚΟΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΣΚΛΗΡΕΣ

Ο Νατζίμ Λαχραουί είναι ο άνδρας στα αριστερά της φωτογραφίας – ντοκουμέντο από το αεροδρόμιο του Ζάβεντεμ, όπου άνοιξε ο χορός των επιθέσεων στις Βρυξέλλες.

Σχετικά τώρα με τον άνδρα με το καπέλο, που διαφεύγει τρεις ημέρες μετά το μακελειό στην πρωτεύουσα του Βελγίου, οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν πως πρόκειται για τον Μοχάμεντ Αμπρινί. Φέρεται να ήταν μέλος της τρομοκρατικής ομάδας που “χτύπησε” το Παρίσι στις 13 Νοεμβρίου 2015.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ – ΜΠΕ και nbcnews.com

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε