Πέμπτη, 25 Απρ.
20oC Αθήνα

Αδιανόητο: Σκότωσε τα δύο του παιδιά επειδή τον απάτησε η μητέρα τους

Αδιανόητο: Σκότωσε τα δύο του παιδιά επειδή τον απάτησε η μητέρα τους
Φωτογραφία Αρχείου

Ένα ιδιαίτερο σοκαριστικό περιστατικό σημειώθηκε στη Ρωσία με έναν άνδρα που σκότωσε τα παιδιά του γιατί η σύζυγός του του αποκάλυψε ότι τον απάτησε. Μάλιστα, ο 37χρονος τηλεφώνησε στη σύζυγό του για να της πει τι επρόκειτο να κάνει…

Ο 37χρονος Fazyl Khalikov, όπως αναφέρει η The Sun, τηλεφωνούσε στην 31χρονη σύζυγό του Galiya ενώ αυτή ήταν σε πάρτι με συναδέλφους της και αυτή δεν απαντούσε. Όταν η 31χρονη επέστρεψε εξομολογήθηκε στον 37χρονο σύζυγό της ότι είχε κάνει σεξ με συνάδελφό της και ότι ήθελε να χωρίσουν.

Σύμφωνα με τη δικογραφία η 31χρονη Galiya είπε στον σύζυγό της ότι «δεν είχα το κουράγιο να στο πω νωρίτερα».

Μετά τη σοκαριστική αποκάλυψη το ζευγάρι πήγε για μια βόλτα με τον 37χρονο να λέει κάποια στιγμή στη σύζυγό του ότι ήθελε να πάει βόλτα τα παιδιά, τον 6χρονο Askar και την μόλις 18 μηνών Ayana. Ο 37χρονος πήγε με το αυτοκίνητό σε ένα χωριό περίπου 120χλμ. από το σπίτι του και εκεί σκότωσε τα παιδιά του και στη συνέχεια αυτοκτόνησε.

«Η γυναίκα μου με απάτησε. Μου το είπε σήμερα. Μου είπε ότι αγαπάει έναν άλλο άνδρα και ότι είχαν σεξ σε πάρτι της εταιρείας τους. Αντίο, θα πάρω και τα παιδιά μαζί μου» έγραψε ο Fazyl Khalikov σε μήνυμα που έστειλε στον αδερφό του λίγο πριν σκοτώσει τα παιδιά του. Επίσης, σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο 37χρονος πήρε τηλέφωνο την σύζυγό του και της ανακοίνωσε ότι τα παιδιά τους επρόκειτο να πεθάνουν.

Σύμφωνα με την αστυνομία ο θάνατος των τριών προήλθε από δηλητηρίαση με μονοξείδιο του άνθρακα.

 

 

 

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις