Κόσμος

Άγριο ξύλο βουλευτών στο Κοινοβούλιο – “Αχρείος και ακατάλληλος ο πρόεδρος” [pics, vid]

Σκηνές που θύμιζαν ρινγκ διαδραματίστηκαν στο Κοινοβούλιο της Νότιας Αφρικής, με βουλευτές να κατηγορούν τον πρόεδρο Zuma για διαφθορά και να συγκρούονται με τη φρουρά.

Στελέχη της αντιπολίτευσης χαρακτήρισαν τον πρόεδρο Jacob Zuma “αχρείο” και δεν άργησε να ξεκινήσει άγριος καβγάς στο Κοινοβούλιο. Η κρατική τηλεόραση μετέδωσε πως ο Zuma είναι “σάπιος μέχρι το κόκαλο” μετά τους ισχυρισμούς για διαφθορά.

Μέλη του Economic Freedom Fighters προσπάθησαν να διακόψουν την ομιλία του Zuma, χαρακτηρίζοντάς τον ακατάλληλο για το αξίωμα. Δεν άργησαν έτσι να συγκρουστούν με τους φρουρούς ασφαλείας που επιχείρησαν να τους απομακρύνουν από το Κοινοβούλιο.

Εκατοντάδες στρατιώτες περιπολούσαν στο μεταξύ τους δρόμους του Κέιπ Τάουν λόγω των διαδηλωτών που θέλουν την παραίτηση του Zuma, με μέλη της Democratic Alliance να αποχωρούν από την αίθουσα σε ένδειξη διαμαρτυρίας.

Πηγή: Dailymail

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Πολύνεκρες επιθέσεις στην Ουκρανία λίγο μετά τη νέα διορία Τραμπ στον Πούτιν: 20 νεκροί από ρωσικά πλήγματα τη νύχτα
Τουλάχιστον 20 νεκροί και άλλοι 43 τραυματίες σε ρωσικές αεροπορικές επιδρομές σε Ζαπορίζια και Ντνιπροπετρόφσκ - Ένας νεκρός σε ουκρανική επιδρομή drones στο Ροστόφ - Πυρκαγιά σε σιδηροδρομικό σταθμό
Κίεβο