Κόσμος

“Αγρότες μόνοι…. ψάχνουν”;

Το ηθικό των αγροτών είναι πεσμένο; Κάτι πρέπει να τους το ανυψώσει. Και τι πιο καλύτερο από.... καλλίγραμμες νεαρές κοπέλες!
Τη δεκαετία του ’80, στα συνεργεία αυτοκινήτων- τουλάχιστον στην Ελλάδα- ήταν σύνηθες φαινόμενο, στους τοίχους του μαγαζιού να είναι κρεμασμένα ημερολόγια με εντυπωσιακές, καλλίγραμμες κι αισθησιακές γυναίκες, οι οποίες πόζαραν στο φακό για να αποτελέσουν “μέρος” ημερολογίων μεγάλων αυτοκινητοβιομηχανιών ή εταιριών της αγοράς αυτοκινήτου.
 
Αυτή την ιδέα μεταφέρει στο βουλγαρικό κοινό, ο ιδιοκτήτης της ιστοσελίδας fermer.bg, επιλέγοντας, όμως, μια μερίδα του πληθυσμού της βαλκανικής χώρας, αυτή που ασχολείται με τη γεωργία.
 
Γιατί; “Στόχος μας είναι να ενθαρρύνουμε τους αγρότες και όσους δραστηριοποιούνται στο γεωργικό τομέα, να δουν την κατάσταση με αισιοδοξία και να αντιμετωπίσουν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν σε καθημερινή βάση” δήλωσε ο ιδιοκτήτης της ιστοσελίδας Μπόρισλαφ Μπορίσοφ στην ιστοσελίδα “Sofia News Agency”.
 
Νεαρές και θελκτικές, οι κοπέλες που φωτογραφίστηκαν σε καταπράσινα τοπία της βουλγαρικής γης, κρατώντας γεωργικά εργαλεία ή ακόμη και πίνοντας γάλα, εκτιμάται, σύμφωνα με τον κ. Μπορίσοφ, ότι θα μπορέσουν να… ανυψώσουν το ηθικό των γεωργών.
 
Μάλιστα, η Λατσεζάρα Κάντσεβα, ένα από τα «top model» της Βουλγαρίας, “επιστρατεύθηκε” για το ημερολόγιο, το οποίο ο κ. Μπορίσοφ προωθεί ως το πρώτο ερωτικό ημερολόγιο για…αγρότες.
 
Ο κ. Μπορίσοφ εκτίμησε ότι οι θαυμαστές του γυναικείου φύλου θα ενθουσιαστούν όταν αντικρίσουν την κ. Κάντσεβα και τα υπόλοιπα μοντέλα να επισκευάζουν ένα…τρακτέρ ή να έχουν σε διάφορα σημεία του σώματός τους, γράσο και υπολείμματα βενζίνης ή πετρελαίου, διότι έπρεπε – με βάση το φωτογραφικό “σενάριο” – να θέσουν σε λειτουργία διάφορα, άλλα γεωργικά μηχανήματα.
 
Η λήψη των φωτογραφιών ξεκίνησε τον Μάρτιο του 2010 και περιλαμβάνει σκηνές από την καθημερινή ζωή των αγροτών, είπε ο κ. Μπορίσοφ. Οι κοπέλες δεν επιλέχθηκαν τυχαία, διότι ασχολούνται με το χώρο της μόδας και είναι επαγγελματίες μοντέλα.
 
Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Έξι νεκροί και 16 τραυματίες από έκρηξη αερίου σε πολυκατοικία στο Σαράτοφ της Ρωσίας - 4 αγνοούμενοι
Το τελευταίο θύμα ήταν ένας άνδρας που ανασύρθηκε ζωντανός από τους διασώστες αφού παρέμεινε εγκλωβισμένος στα συντρίμμια επί έξι ώρες, όμως υπέκυψε λίγο αργότερα στα τραύματά του
Έκρηξη από διαρροή αερίου στη Ρωσία
Η τελευταία επιθυμία του Ozzy Osbourne - «Θέλω να περάσω χρόνο με τα εγγόνια μου, όχι να πεθάνω σε δωμάτιο ξενοδοχείου»
«Δεν παίρνω ναρκωτικά. ούτε κάνω πια τον τρόπο ζωής ενός ροκ σταρ. Είμαι κάπως σαν σπιτόγατος. Δεν βγαίνω ποτέ έξω. Δεν συναναστρέφομαι ποτέ σε μπαρ - δεν πίνω»
Ο Ozzy Osbourne με δυο από τα εγγόνια του