Κόσμος

Αίσχος! Προσπάθησε να πουλήσει το μωρό της στο ίντερνετ!

Μια 20χρονη γυναίκα ομολόγησε σήμερα ενώπιον δικαστηρίου της Νότιας Αφρικής ότι προσπάθησε να πουλήσει το νεογέννητο παιδί της μέσω Διαδικτύου έναντι 328 ευρώ (5.000 ραντ), σύμφωνα με τον ενημερωτικό ιστότοπο News24.

«Ομολογώ ότι οι πράξεις μου ήταν επιβλαβείς, παράνομες και εκ προθέσεως. Δεν έχω τίποτε να δηλώσω προς υπεράσπιση μου», είπε η γυναίκα, σύμφωνα με τον ιστότοπο.
Οι αστυνομικές αρχές ανέφεραν πως η γυναίκα συνελήφθη τον Οκτώβριο, αφού ένας πολίτης κατήγγειλε πως ένα βρέφος είχε διατεθεί προς πώληση μέσω του ιστοτόπου Gumtree.
Στην 20χρονη επιβλήθηκε περιορισμός κατ’ οίκον μετά την καταβολή εγγύησης. Η ποινή της αναμένεται να ανακοινωθεί από το δικαστήριο την 29η Φεβρουαρίου.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Ξεκινά η μεγάλη δίκη για τη «Δημοτική Αρχή Κωνσταντινούπολης» στην Τουρκία – Κατηγορούμενος ο Ιμάμογλου ως «ηγέτης οργάνωσης»
Ο Ιμάμογλου, αντιμετωπίζει 142 κατηγορίες και, σύμφωνα με το κατηγορητήριο, κινδυνεύει με ποινές που φθάνουν συνολικά έως και 2.352 χρόνια φυλάκισης
Εκρέμ Ιμάμογλο