Κόσμος

Αίσχος! Προσπάθησε να πουλήσει το μωρό της στο ίντερνετ!

Μια 20χρονη γυναίκα ομολόγησε σήμερα ενώπιον δικαστηρίου της Νότιας Αφρικής ότι προσπάθησε να πουλήσει το νεογέννητο παιδί της μέσω Διαδικτύου έναντι 328 ευρώ (5.000 ραντ), σύμφωνα με τον ενημερωτικό ιστότοπο News24.

«Ομολογώ ότι οι πράξεις μου ήταν επιβλαβείς, παράνομες και εκ προθέσεως. Δεν έχω τίποτε να δηλώσω προς υπεράσπιση μου», είπε η γυναίκα, σύμφωνα με τον ιστότοπο.
Οι αστυνομικές αρχές ανέφεραν πως η γυναίκα συνελήφθη τον Οκτώβριο, αφού ένας πολίτης κατήγγειλε πως ένα βρέφος είχε διατεθεί προς πώληση μέσω του ιστοτόπου Gumtree.
Στην 20χρονη επιβλήθηκε περιορισμός κατ’ οίκον μετά την καταβολή εγγύησης. Η ποινή της αναμένεται να ανακοινωθεί από το δικαστήριο την 29η Φεβρουαρίου.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Ισραήλ: Οικογένειες ομήρων διαδηλώνουν έξω από τα σπίτια υπουργών ζητώντας εκεχειρία στη Γάζα
Οι συγγενείς των ομήρων που κρατούνται στη Γάζα απαιτούν άμεση κατάπαυση του πυρός και συμφωνία με τη Χαμάς για την απελευθέρωσή τους, την ώρα που ο Μπέντζαμιν Νετανιάχου συνεχίζει να προετοιμάζει την επίθεση κατά της Γάζας
Διαδηλωτές στο Τελ Αβίβ 3