Κόσμος

Ακύρωσε την περιοδεία του o Γουίλι Νέλσον λόγω προβλημάτων υγείας

Ο Γουίλι Νέλσον ακύρωσε το υπόλοιπο της τρέχουσας περιοδείας του, αναφέροντας προβλήματα υγείας. Ο 86χρονος μουσικός αποκάλυψε τα νέα μετά την παράσταση του στο Τολέδο του Οχάιο στο Κέντρο Huntington.

«Λυπάμαι που ακυρώνω την περιοδεία μου, αλλά έχω ένα αναπνευστικό πρόβλημα που πρέπει να ελέγξει ο γιατρός μου», έγραψε ο Νέλσον στα social media, συμπληρώνοντας: «θα επιστρέψω».

Η περιοδεία του Νέλσον περιλάμβανε ακόμα 30 εμφανίσεις συμπεριλαμβανομένης μιας στάσης για αύριο Παρασκευή στο Van Andel Arena στο Grand Rapids του Μίσιγκαν.

Η περιοδεία είχε προγραμματιστεί να ολοκληρωθεί στις 29 Νοεμβρίου στο WinStar World Casino & Resort στο Thackerville της Οκλαχόμα. Ο Νέλσον θα έπαιζε και στη συναυλία Farm Aid, που θα γίνει στις 21 Σεπτεμβρίου, μαζί με τον Neil Young, τον John Mellencamp, τον Dave Matthews και τον Bonnie Raitt.

Τα τελευταία χρόνια ο τραγουδιστής αντιμετωπίζει αρκετά θέματα με την υγεία του. Το περασμένο καλοκαίρι ακύρωσε την εμφάνισή του στο Μουσικό Φεστιβάλ Outlaw λόγω ασθένειας και αναγκάστηκε να ακυρώσει αρκετές εμφανίσεις του μέσα στο 2018.

Εξάλλου και τον Αύγουστο του 2017, ο Νέλσον σταμάτησε μια συναυλία στο Salt Lake City, καθώς και πάλι αντιμετώπιζε αναπνευστικά προβλήματα.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Μάργκαρετ Θάτσερ: Είχε δύο εξωσυζυγικές σχέσεις, αποκαλύπτει νέο βιβλίο – Ο βουλευτής και ο επικοινωνιολόγος
Αποκαλύψεις για την προσωπική ζωή της πρώην πρωθυπουργού της Βρετανίας στο βιβλίο «The Incidental Feminist» που κυκλοφόρησε με αφορμή τα 100 χρόνια από τη γέννηση της
Μάργκαρετ Θάτσερ
Άγρια γυναικοκτονία στο Μιλάνο - 52χρονος σκότωσε με δεκάδες μαχαιριές την 29χρονη πρώην σύντροφό του
Έπειτα από λίγα δευτερόλεπτα, όταν οι αστυνομικοί παραβίασαν την πόρτα και μπήκαν στο διαμέρισμα, βρήκαν την κοπέλα νεκρή και τον γυναικοκτόνο τραυματισμένο στο λαιμό, καθώς αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει
Το θύμα της γυναικοκτονίας η 29χρονη Παμέλα Τζενίνι