Κόσμος

Αναγκαστική προσγείωση αεροπλάνου με πρόβλημα στους τροχούς

Κατεπείγουσα προσγείωση αεροσκάφους στο αεροδρόμιο του Μπίλουντ λόγω προβλήματος σε έναν τροχό. Το αεροπλάνο δεν υπέστη ζημιές, ενώ κανείς δεν τραυματίστηκε.
Ένα ναυλωμένο αεροσκάφος που εκτελούσε πτήση με 140 επιβάτες πραγματοποίησε κατεπείγουσα προσγείωση στο αεροδρόμιο του Μπίλουντ, στην δυτική Δανία, λίγο μετά την απογείωσή του, λόγω προβλήματος σε έναν από τους τροχούς του, όπως ανακοίνωσε το αεροδρόμιο.
 
Το αεροπλάνο, ένα Boeing 737-300 της εταιρίας Jet Time το οποίο εκτελούσε πτήση με προορισμό την Πορτογαλία, προσγειώθηκε χωρίς πρόβλημα στο Μπίλουντ περίπου μια ώρα μετά την απογείωσή του, δήλωσε στο Γαλλικό Πρακτορείο ο εκπρόσωπος του αεροδρομίου Κιλντ Ζάχο Γιόργκενσεν.
 
Τέσσερα νοσοκομειακά και έξι οχήματα της πυροσβεστικής που κινητοποιήθηκαν δε χρειάστηκε να παρέμβουν, δήλωσε στο Γαλλικό Πρακτορείο ένας αξιωματούχος των υπηρεσιών ασφαλείας, ο Λουίς Χόνορε.
 
 
Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Πολικό ψύχος στις ΗΠΑ: 38 οι νεκροί από την χιονοθύελλα, 550 νοικοκυριά χωρίς ρεύμα
Το χιόνι προκάλεσε σοβαρά προβλήματα στην οδική κυκλοφορία και οδήγησε σε μαζικές ακυρώσεις πτήσεων και διακοπές ρεύματος πριν υποχωρήσει τη Δευτέρα, αφήνοντας πίσω του τσουχτερό κρύο
Χιονόπτωση στην Οκλαχόμα
«Η Γροιλανδία δεν παραχωρείται στις ΗΠΑ – Θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για να επέλθει συμφωνία» λέει η πρωθυπουργός της Δανίας
Η Φρεντέρισεν αρνήθηκε να διευκρινίσει το περιεχόμενο των συνομιλιών με τις ΗΠΑ και συμπλήρωσε πως δεν είναι σε θέση να εκτιμήσει πόσο θα μπορούσαν να διαρκέσουν οι διαπραγματεύσεις
Η πρωθυπουργός της Δανίας, Μέτε Φρέντερικσεν