Κόσμος

Αρχιεπίσκοπος Κύπρου: Όλη η περιουσία της Εκκλησίας στην διάθεση της κυβέρνησης

''Καλά έκαναν και είπαν όχι οι βουλευτές, να υποθηκεύσουμε όλη την περιουσία της εκκλησίας με αντίτιμο να επενδύσουμε στα κρατικά ομόλογα'' είναι σύμφωνα με κυπριακά μέσα η ουσία της πρότασης του Αρχιεπισκόπου Κύπρου Χρυσόστομου προς τον Νίκο Αναστασιάδη.

Μία τουλάχιστον συγκινητική πρόταση φέρεται να έκανε ο Αρχιεπίσκοπος της Κύπρου στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Αναστασιάδη.
”Μπορούμε να υποθηκεύσουμε όλη την περιουσία της εκκλησίας με αντίτιμο να επενδύσουμε στα κρατικά ομόλογα. Η περιουσία της εκκλησίας είναι τεραστίων διαστάσεων” φέρεται πως είναι τα λόγια του σύμφωνα με το Capital.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες ο Αρχιεπίσκοπος της Κύπρου πρόσθεσε:
”Η εκκλησία θα στηρίξει αυτή την προσπάθεια και όλοι θα πρέπει να πάρουν ομόλογα. Η περιουσία της εκκλησίας είναι στη διάθεση αυτού του τόπου για να στηριχθεί ο λαός και να μην καταρρεύσει το τραπεζικό σύστημα.Να σταθούμε στα δικά μας πόδια και όχι σε ξένους. Είναι θαυμάσιος ο λαός μας και αγαπά την πατρίδα του”.

Διαβάστε επίσης:

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Το παρασκήνιο του Κονκλάβιου που εξέλεξε τον Πάπα Λέοντα - Το φαβορί που εγκατέλειψε και ο «εμφύλιος» που ευνόησε τον νέο Ποντίφικα
«Ως άνθρωπος συνηθισμένος στην ομαδική εργασία, ο Ρόμπερτ Φράνσις Πρεβόστ φάνηκε σε πολλούς καρδινάλιους ως ο κατάλληλος για να κάνει τον παπισμό να εξελιχθεί σε μία πιο συλλογική μορφή»
Πάπας Λέων 1
Πάπας Λέων ΙΔ’: «Αξιοποιούμε την πολύτιμη κληρονομιά του Φραγκίσκου και πορευόμαστε με την ίδια ελπίδα που πηγάζει από την πίστη»
Με αναφορά στο όνομα που επέλεξε και στην παρακαταθήκη του Φραγκίσκου, ο νέος πάπας υπογράμμισε: «Αισθανόμενος ότι πρέπει να ακολουθήσω αυτά τα χνάρια, σκέφτηκα να λάβω το όνομα Λέων ο ΙΔ'»
Ο Πάπας Λέων ΙΔ΄ μιλάει κατά τη διάρκεια συνάντησης με τους καρδιναλίους στο Βατικανό
Ινδία και Πακιστάν συμφώνησαν σε άμεση κατάπαυση του πυρός - «Συγχαρητήρια και στις δύο χώρες που χρησιμοποίησαν την κοινή λογική» λέει ο Ντόναλντ Τραμπ
«Συγχαρητήρια και στις δύο χώρες που χρησιμοποίησαν την κοινή λογική» έγραψε σε ανάρτησή του ο Αμερικανός πρόεδρος για την αποκλιμάκωση της κρίσης μεταξύ Ινδίας και Πακιστάν
Άνδρας σε χαλάσματα κτιρίου που καταστράφηκε από πακιστανική επίθεση στο ινδικό Κασμίρ 6