Αθώος για την κατηγορία της εξαπάτησης επενδυτών δηλώνει πρώην συνεργάτης του Ρούντι Τζουλιάνι

Ένας Αμερικανός επιχειρηματίας, γεννημένος στην Ουκρανία, ο οποίος παλαιότερα είχε βοηθήσει τον Ρούντι Τζουλιάνι, τον προσωπικό δικηγόρο του προέδρου Ντόναλντ Τραμπ, να συλλέξει πληροφορίες για τον Τζο Μπάιντεν, δήλωσε αθώος σήμερα στην κατηγορία της εξαπάτησης επενδυτών σε μια ασφαλιστική εταιρεία.

Ο πρώην συνεταίρος του ωστόσο έχει ήδη δηλώσει ένοχος για την ίδια υπόθεση.

Στη σημερινή ακροαματική διαδικασία ενώπιον του δικαστή Πολ Έτκεν στο Μανχάταν, ο Λεβ Πάρνας και ένας άλλος πρώην συνεργάτης του Τζουλιάνι, ο Ίγκορ Φρούμαν, δήλωσαν επίσης αθώοι για την κατηγορία της παραβίασης της νομοθεσίας περί χρηματοδότησης προεκλογικών εκστρατειών.

Η δίκη τους ήταν προγραμματισμένη να ξεκινήσει την 1η Μαρτίου 2021. Ωστόσο ο δικαστής συμφώνησε να την αναβάλει, αφού οι συνήγοροί τους είπαν ότι δεν είναι εφικτό να προχωρήσει η διαδικασία, αφενός λόγω της πανδημίας της Covid-19 και αφετέρου επειδή η εισαγγελία δεν τους έχει παραδώσει τα αποδεικτικά στοιχεία που έχει συλλέξει.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Ισπανία: Παραιτήθηκε ανώτατος αξιωματούχος της Υγείας γιατί εμβολιάστηκε πριν την ώρα του

Ισπανία: Παραιτήθηκε ανώτατος αξιωματούχος της Υγείας γιατί εμβολιάστηκε πριν την ώρα του

Ο ανώτατος αξιωματούχος της Υγείας στην ισπανική περιφέρεια Μούρθια, υπέβαλε  την παραίτησή του αφού παραδέχθηκε ότι εμβολιάστηκε κατά του νέου κορονοϊού, αν και δεν ανήκε ... Διαβάστε περισσότερα