Κόσμος

Αυξάνεται δραματικά ο αριθμός των νεκρών στην Κίνα – BINTEO

Τους 32 έφτασαν οι νεκροί απο το σιδηροδρομικό δυστύχημα στο νότιο τμήματ της χώρας. 89 άνθρωποι τραυματίστηκαν όταν συγκρούστηκαν δύο συρμοί υψηλών ταχυτήτων. Δείτε video

Δύο συρμοί υψηλών ταχυτήτων, συγκρούστηκαν στην επαρχία Ζετζιάνγκ, στο ανατολικό τμήμα της Κίνας με αποτέλεσμα 32 άνθρωποι να χάσουν τη ζωή τους και 89 να τραυματιστούν, όπως μετέδωσε το πρακτορείο “Νέα Κίνα”.

Μια υπερταχεία βρέθηκε ακινητοποιημένη πάνω στη σιδηροδρομική γέφυρα κοντά στην πόλη Ουεντσού, αλλά εμβολίστηκε από επερχόμενη υπερταχεία, οπότε δύο βαγόνια του ακινητοποιημένου συρμού βρέθηκαν στο έδαφος, κάτω απο τη γέφυρα.

Σε βίντεο, που τράβηκε ένας διασωθείς επιβάτης, απεικονίζεται και ένα τρίτο βαγόνι, εκτός της σιδηροτροχιάς και με φορά κάθετη προς το έδαφος.

Σημειώνεται οτι τον Απρίλιο 2008 στην Κίνα, λίγο πριν απ τους θερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες, 72 άνθρωποι σκοτώθηκαν, 400 τραυματίστηκαν, όταν ένα επιβατικό τρένο έπεσε με δύναμη πάνω σε ένα εκτροχιασμένο επιβατικό τρένο.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Η Γαλλία ζητά να συμπεριληφθούν οι «Φρουροί της Επανάστασης» του Ιράν στην λίστα με τις τρομοκρατικές οργανώσεις
Η Τεχεράνη προειδοποίησε ότι θα υπάρξουν «καταστροφικές συνέπειες» εάν η ΕΕ αποφασίσει να καταχωρήσει τους Φρουρούς στον κατάλογο των τρομοκρατικών οργανώσεων
Εμανουέλ Μακρόν
Το Ιράν είναι «με το δάχτυλο στη σκανδάλη» αλλά δεν αποκλείει διαπραγματεύσεις για τα πυρηνικά
Ένας Αμερικανός αξιωματούχος είπε σήμερα ότι συνολικά στην περιοχή της Μέσης Ανατολής βρίσκονται 10 αμερικανικά πολεμικά σκάφη, μεταξύ των οποίων και το αεροπλανοφόρο «Αβραάμ Λίνκολν»
Ιράν