Κόσμος

Αυστραλία: Σέρφερ δέχεται επίθεση από φάλαινα και βυθίζεται στο νερό

Άγιο είχε 55χρονος στην Αυστραλία, που χτυπήθηκε από μια φάλαινα τη στιγμή που έκανε σερφ. Στο παρακάτω συγκλονιστικό βίντεο, φαίνεται ο ίδιος να βυθίζεται στο νερό.

Από θαύμα ζει 55χρονος στην Αυστραλία, καθώς την ώρα που έκανε σερφ, μία φάλαινα τον αναποδογύρισε και τον βύθισε στο νερό.

«Προσγειώθηκε κατευθείαν πάνω μου», δήλωσε ο 55χρονος Τζέισον Μπριν στο 9News για το περιστατικό, το οποίο συνέβη περίπου στις 10:30 π.μ. της Τετάρτης, ενώ έκανε windsurfing στις βόρειες παραλίες του Σίδνεϊ.

Το θρίλερ έγινε μεγαλύτερο, όταν η φάλαινα αγκίστρωσε το λουρί του και τον έσυρε κάτω από το νερό.

«Για να είμαι ειλικρινής, μάλλον με βύθισε πολλά μέτρα κάτω από το νερό. Νόμιζα ότι όλα είχαν τελειώσει μέχρι που έσπασε το λουρί και σιγά σιγά βγήκα στην επιφάνεια της θάλασσας», είπε ο Μπριν. «Είμαι τυχερός που ζω» δήλωσε με ανακούφιση ο Τζέισον Μπριν, το τράβηξε το παρακάτω βίντεο σε κάμερα, που είχε πάνω του.

«Αν η φάλαινα είχε πεταλίδες στο σώμα της, θα με είχε ξεσκίσει, επειδή ήταν δίπλα μου όλη την ώρα», τονίζει ο σέρφερ.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Νέος θάνατος μυστήριο στη Ρωσία – Νεκρός με μια σφαίρα στο κεφάλι ο υπουργός Μεταφορών λίγο μετά την αποπομπή του από τον Πούτιν
Για «αυτοκτονία» κάνουν λόγο τα ρωσικά μέσα ενημέρωσης ενώ υπάρχουν υποψίες για το αν έπαιξε ρόλο η θητεία τους ως κυβερνήτης του Κουρσκ
Ρωσία - Υπουργός Μεταφορών 6
Δύο αδελφές πνίγηκαν αγκαλιασμένες στο Τέξας: «Μαμά, μπαμπά σας αγαπάμε», έγραψαν στο τελευταίο τους μήνυμα
Νεκρές οι Μπλερ και Μπρουκ Χάρμπερ, 13 και 11 ετών, αγνοούνται οι παππούδες τους, οι γονείς σώθηκαν την τελευταία στιγμή - Νεκροί 27 κατασκηνωτές και ομαδάρχες στην κατασκήνωση Camp Mystic
Κρεβάτια μέσα στη κατασκήνωση Camp Mystic