Παρασκευή, 26 Απρ.
16oC Αθήνα

Αυτοκτόνησε 13χρονη γιατί την έκανε ρεζίλι ο πατέρας της – Ανέβασε βίντεο στο YouTube

Αυτοκτόνησε 13χρονη γιατί την έκανε ρεζίλι ο πατέρας της – Ανέβασε βίντεο στο YouTube

Πηδώντας από αερογέφυρα έβαλε τέλος στη ζωή της η 13χρονη Izabel Laxamana μην αντέχοντας τη διαπόμπευση στην οποία την υπέβαλε ο ίδιος της ο πατέρας.

Για να την τιμωρήσει για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο, ο πατέρας της Jeff της έκοψε τα μαλλιά και ανέβασε το βίντεο στο YouTube.

Μετά την απόπειρα αυτοκτονίας της στις 29 Μαΐου και τον θάνατό της το Σάββατο 30 Μαΐου έχει ξεκινήσει διαμάχη ανάμεσα στους φίλους και την οικογένειά της για το κατά πόσο έπαιξε ρόλο το σχετικό βίντεο στην απόφαση να βάλει τέλος στη ζωή της.

Ο πατέρας της κατέβασε το βίντεο αλλά ένας φίλος της 13χρονης το μοιράστηκε ξανά τραβώντας το πρωτότυπο με την κάμερα του κινητού του.

Το βίντεο ξεκινά με την εικόνα ενός κοντοκουρεμένου κοριτσιού με μαύρο μπλουζάκι να κοιτάζει την κάμερα ενώ βρίσκεται πιθανότατα σε κάποιο γκαράζ.

“Οι συνέπειες του να μπλέκεις. Έχασες τα όμορφα μαλλιά σου” ακούγεται μια ανδρική φωνή, με το πλάνο να δείχνει τα μακριά της μαλλιά που βρίσκονται στο πάτωμα.

– “Άξιζε τον κόπο;”
– “Όχι” απαντά σιγά
– “Πόσες φορές σε προειδοποίησα;”
– “Πολλές” απαντά και μόλις που ακούγεται

Το blog Tacoma Stories ισχυρίστηκε πως η δημόσια διαπόμπευση οδήγησε την ανήλικη κοπέλα στην αυτοκτονία, καθώς αποτελεί μια μορφή κακοποίησης.

Πηγή: jezebel

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε