Τρίτη, 7 Μαΐ
19oC Αθήνα

Brad Pitt – Angelina Jolie: Χωρίζουν; Σάλος από τις φήμες για τους Brandgelina

Brad Pitt – Angelina Jolie: Χωρίζουν; Σάλος από τις φήμες για τους Brandgelina

Μετά από 10 χρόνια σχέσης, έξι παιδιά και ένα χρόνο γάμου, ο Μπραντ Πιτ και η Αντζελίνα Τζολί αποφάσισαν να ακολουθήσουν δρόμους χωριστούς; Οι φήμες για χωρισμό και διαζύγιο του διάσημο ζευγαριού οργιάζουν ξανά.

Όλα ξεκίνησαν πριν από δυο μέρες όταν το περιοδικό In Touch κυκλοφόρησε με τον πηχυαίο τίτλο «Ανακοίνωση διαζυγίου» και φυσικά τη φωτογραφία του Brad Pitt με την Angelina Jolie.

Πιτ και Τζολί παντρεύτηκαν τον Αύγουστο του 2014 στη Γαλλία, μετά από εννέα χρόνια σχέσης, κατά την οποία απέκτησαν τρία βιολογικά παιδιά και υιοθέτησαν άλλα τρία.

Σύμφωνα με το περιοδικό, οι εντάσεις στη σχέση του ζευγαριού ήταν τόσες πολλές, που ο Μπραντ Πιτ αποφάσισε να… επισκεφτεί ξανά τον δικηγόρο του για ένα διαζύγιο ακόμα (μετά από εκείνο με την Άνιστον το 2005).

Όπως γράφει το περιοδικό, τα προειδοποιητικά σημάδια έκαναν την εμφάνισή τους σχεδόν αμέσως μετά το γάμο τους τον Αύγουστο του ’14. Φαίνεται πως ήταν το ίδιο έντονα και στα πλατό της ταινίας By The Sea, που γύρισαν μαζί, την πρώτη μετά την πρώτη πρώτη συνεργασία τους, το Mr and Mrs Smith, όπου γνωρίστηκαν και ερωτεύτηκαν.

Πηγές κοντά στο ζευγάρι είπαν ότι ο Μπραντ Πιτ και η Αντζελίνα Τζολί θα ανακοινώσουν το διαζύγιό τους μέχρι το τέλος του 2015.

Μένει να αποδειχτεί αν αυτή τη φορά οι φήμες θα είναι αληθινές. Γιατί το σίριαλ “Brad Pitt – Angelina Jolie και χωρισμός” έχει παιχτεί κι άλλες φορές.

Πηγή: hollywoodlife.com

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε