Κόσμος

Δανία: Εκρήξεις κοντά στην πρεσβεία του Ισραήλ

Εκρήξεις κοντά στην πρεσβεία του Ισραήλ σημειώθηκαν στην πρωτεύουσα της Δανίας, την ώρα που όλος ο πλανήτης βρίσκεται επί ποδός παρακολουθώντας τη νέα ανάφλεξη στη Μέση Ανατολή. 

Η αστυνομία της Δανίας ανακοίνωσε ότι διερευνά δύο εκρήξεις στην περιοχή της πρεσβείας του Ισραήλ στην Κοπεγχάγη.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της αστυνομίας δεν έχουν αναφερθεί τραυματισμοί.

«Κανείς δεν έχει τραυματιστεί και διεξάγουμε έρευνες στο σημείο», έγραψε στο Twitter η αστυνομία της Κοπεγχάγης.

«Ερευνάται πιθανή σύνδεση με την ισραηλινή πρεσβεία, που βρίσκεται στην περιοχή» συνέχιζε το tweet.

Μια εκτεταμένη περιοχή έχει αποκλειστεί από την αστυνομία. Σε φωτογραφίες που δημοσιοποιήθηκαν από την ταμπλόιντ Ekstra Bladet εικονίζονται δανοί στρατιώτες με βαρύ οπλισμό να φρουρούν την ισραηλινή πρεσβεία.

Συνεργεία, τα μέλη των οποίων φορούν ειδικές στολές πλήρους κάλυψης, διεξάγουν έρευνες στον τόπο των εκρήξεων για να βρουν στοιχεία, ανέφερε η ταμπλόιντ B.T.

Η ισραηλινή πρεσβεία δεν ήταν αμέσως διαθέσιμη για να σχολιάσει, όταν επικοινώνησε μαζί της το Ρόιτερς.

Στην περιοχή βρίσκονται επίσης αρκετές άλλες πρεσβείες και προξενεία, όπως της Ρουμανίας και της Ταϊλάνδης, αλλά και του Ιράν και της Τουρκίας, σημειώνει το Γαλλικό Πρακτορείο.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Πάπας Λέων ΙΔ’: «Αξιοποιούμε την πολύτιμη κληρονομιά του Φραγκίσκου και πορευόμαστε με την ίδια ελπίδα που πηγάζει από την πίστη»
Με αναφορά στο όνομα που επέλεξε και στην παρακαταθήκη του Φραγκίσκου, ο νέος πάπας υπογράμμισε: «Αισθανόμενος ότι πρέπει να ακολουθήσω αυτά τα χνάρια, σκέφτηκα να λάβω το όνομα Λέων ο ΙΔ'»
Ο Πάπας Λέων ΙΔ΄ μιλάει κατά τη διάρκεια συνάντησης με τους καρδιναλίους στο Βατικανό
Μάργκοτ Φρίντλεντερ: Πέθανε η γηραιότερη επιζήσασα του ολοκαυτώματος σε ηλικία 103 ετών
Μετά την επιστροφή της στη Γερμανία, η Friedländer έδωσε πολυάριθμες ομιλίες και επισκέφθηκε πολλά γερμανικά σχολεία για να συνομιλήσει με παιδιά και νέους - υπήρξε εξέχουσα φωνή στη σύγχρονη Γερμανία
Η Margot Friedländer
Μακρόν και Μερτς απειλούν με νέες σκληρές κυρώσεις τη Ρωσία αν δεν δεχθεί την εκεχειρία
Οι δυο ηγέτες μαζί με τον Τουσκ και τον Στάρμερ βρίσκονται στην Ουκρανία για να εκφράσουν τη στήριξή τους προς την Ουκρανία και να ζητήσουν από τη Ρωσία να δεχθεί «πλήρη και άνευ όρων» εκεχειρία 30 ημερών
Μακρόν και Ζελένσκι στο Κίεβο 1