Κόσμος

Δεν θα ηγηθεί κόμματος ο Ταλάτ

Δεν θα εγκαταλείψει την πολιτική. Επικρίνει τον Έρογλου.

Ο τέως ηγέτης των Τουρκοκυπρίων, Μεχμέτ Αλί Ταλάτ, δήλωσε ότι δεν σκοπεύει να ηγηθεί κόμματος και ότι θα ήθελε να προσφέρει τις υπηρεσίες του εκτός κομμάτων, τονίζοντας ότι δεν έχει σκοπό να αποσυρθεί από την πολιτική.

Ο Ταλάτ επέκρινε τον Ντερβίς Έρογλου, λέγοντας ότι δεν εκπλήρωσε καμιά του υπόσχεση προς τους Τουρκοκυπρίους.

Ο Ταλάτ υποστηρίζει τη διζωνική, δικοινοτική ομοσπονδία, ενώ ο Έρογλου είναι υπέρ της λύσης της συνομοσπονδίας. Κατά τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου, ο Ταλάτ είχε κατηγορήσει τον πολιτικό του αντίπαλο, ότι δεν έχει όραμα για λύση του Κυπριακού.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα