Κόσμος

“Δεν θα πεθάνει και κανείς, εάν κάποιος εγκαταλείψει την ευρωζώνη”

Δάκρυ δεν θα χύσει η επίτροπος για τις νέες τεχνολογίες Νίλι Κρους αν η Ελλάδα αποχωρήσει απ' την ευρωζώνη, αφού όπως λέει “δεν θα αποτελούσε και δράμα" για την Ευρωπαϊκή ΄Ενωση.

Μπορεί να μην υποστηρίζει όπως είπε αυτή τη λύση όμως τόνισε πως το να “επαναλαμβάνεται συνεχώς ότι εάν αφήσουμε μία χώρα να φύγει ή αν τής ζητήσουμε να φύγει, το σύνολο του οικοδομήματος καταρρέει. Αλλά αυτό δεν ισχύει”…

Σύμφωνα με την Ευρωπαία επίτροπο, οι ελληνικές αρχές δεν δείχνουν επαρκή βούληση για την εφαρμογή των αναγκαίων μεταρρυθμίσεων. “Αυτό αρχίζει να γίνεται κάτι σαν ελληνικό μάντρα ‘δεν μπορούμε, δεν θέλουμε’ “, λέει προσθέτοντας ότι χρειάζονται “αποδείξεις καλής θέλησης”.

“Δεν υπάρχει καμία διασφάλιση ότι η Ελλάδα θα προχωρήσει προς τη σωστή κατεύθυνση”, δηλώνει τονίζοντας ότι η εφαρμογή μεταρρυθμίσεων “είναι πολύ ελλιπής”.
Σύμφωνα με την Νίλι Κρους , οι ελληνικές αρχές “έχουν τη μεγαλύτερη ευθύνη στη διασφάλιση της παραμονής της Ελλάδας στην ευρωζώνη”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Μετά τις 17.00 το συμβούλιο πολιτικών αρχηγών – Αμέσως μετά υπουργικό για να κλειδώσουν οι αποφάσεις – μέτρα!

Κίνηση – ματ από Μέρκελ – Σαρκοζί – Μετά το PSI η Ελλάδα θα χρεοκοπεί μόνο στο εσωτερικό!

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Συγκλονιστικό αντίο στην 6χρονη Χιντ από τη Γάζα – Το πορτρέτο της που «σκέπασε» την παραλία στη Βαρκελώνη
«Τα παιδιά της Γάζας δεν ζητούν συμπόνια. Ζητούν το δικαίωμά τους να ζήσουν, να κοιμούνται χωρίς φόβο, να παίζουν χωρίς βόμβες, να μεγαλώσουν, απλά να μεγαλώσουν»
Χιντ Ρατζάμπ
Μελάνια Τραμπ: Παρουσιάζει το ντοκιμαντέρ της «Melania» με αστρονομική χρηματοδότηση εκατομμυρίων δολαρίων από την Amazon
Σύμφωνα με αμερικανικά ΜΜΕ, η Amazon έχει επενδύσει έως και σχεδόν 40 εκατομμύρια δολάρια στο σχέδιο, με το 70% και πλέον των οποίων να πηγαίνει στη Μελάνια Τραμπ
Η Μελάνια Τραμπ