Κόσμος

Διαλύει το Netflix η Τζένιφερ Άνιστον! video

Η ταινία «Murder Mystery» δεν άφησε... τίποτε όρθιο! Έσπασε όλα τα ρεκόρ τηλεθέασης στο Netflix και η Τζένιφερ Άνιστον έβαλε... το χεράκι της!

Το Netflix επιβεβαίωσε ότι η νέα του ταινία “Murder Mystery”, με πρωταγωνιστές τους Άνταμ Σάντλερ και Τζένιφερ Άνιστον, έσπασε ρεκόρ πρώτου Σαββατοκύριακου για μια ταινία Νetflix.

Με ένα tweet το Νetflix γνωστοποίησε την κατάρριψη του ρεκόρ από το «Murder Mystery», την ταινία του Κάιλ Νιούατσεκ η οποία έκανε το καλύτερο άνοιγμα ταινίας της συνδρομητικής πλατφόρμας streaming.

Σύμφωνα με το Variety, εκπρόσωπος της εταιρείας επιβεβαίωσε ότι τα αριθμητικά στοιχεία είναι πράγματι ακριβή.

Παρά τις συγκρατημένες κριτικές, την ταινία παρακολούθησαν περίπου 31 εκατομμύρια λογαριασμοί το περασμένο Σαββατοκύριακο που άρχισε να προβάλλεται, 13,3 εκατ. στη Βόρεια Αμερική και 17,5 εκ. στον υπόλοιπο κόσμο.

Οι θεατές έπρεπε να έχουν παρακολουθήσει το 70% της ταινίας για να συμπεριληφθούν στη μέτρηση.

Το Νetflix συνήθως δεν ανακοινώνει στοιχεία από θεαματικότητες των σειρών και ταινιών του, αλλά τελευταία άρχισε να κοινοποιεί ορισμένα εντυπωσιακά στατιστικά.

Δείτε την ταινία του Netflix

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
«Πάγωσαν» Δανία, Ρωσία, ΗΠΑ και Ιαπωνία – Εικόνες χάους στους δρόμους που «βούλιαξαν» στο χιόνι
Στην Κοπεγχάγη αυτοκίνητα κόλλησαν στο χιόνι, στην Αγία Πετρούπολη τα κανάλια πάγωσαν, το Τόκιο ντύθηκε στα λευκά, ενώ η Νέα Υόρκη αντιμετωπίζει το πιο ακραίο ψύχος από το 2018
Άνδρας καθαρίζει το χιόνι στο Άαλμποργκ της Δανίας
Έξι νεκροί μετά την κατάρρευση πολυκατοικίας στον Λίβανο - Αναφορές για 7 τραυματίες και αγνοούμενους στα ερείπια
Ο Λιβανέζος πρόεδρος ζήτησε την πλήρη κινητοποίηση όλων των υπηρεσιών έκτακτης ανάγκης για τη διεξαγωγή επιχειρήσεων διάσωσης και την παροχή καταφυγίου σε κατοίκους μέσα και γύρω από το κτίριο που κατέρρευσε
Λίβανος
Νέα ποινή φυλάκισης για τη νομπελίστρια ειρήνης Ναργκίς Μοχαμαντί: Καταδικάστηκε σε 6 χρόνια κάθειρξης
«Καταδικάσθηκε σε έξι χρόνια κάθειρξη για συνάθροιση και συνεννόηση για τη διάπραξη εγκλημάτων», δήλωσε ο δικηγόρος της προσθέτοντας ότι της επιβλήθηκε επίσης διετής απαγόρευση εξόδου από τη χώρα
Narges Mohammadi
Αρκετοί εγκλωβισμένοι και τραυματίες μετά από κατάρρευση πολυκατοικίας και εκδήλωση πυρκαγιάς στο Λίβανο
Η εθνική ένωση ιδιοκτητών ακινήτων σε δήλωσή της χαρακτήρισε την κατάρρευση ως αποτέλεσμα «κατάφωρης αμέλειας και ελλείψεων του λιβανικού κράτους όσον αφορά την ασφάλεια των πολιτών και τη στέγαση τους»
Λίβανος