Κόσμος

Δικηγόρος ήταν ο ένοπλος που τραυμάτισε 9 ανθρώπους στο Χιούστον

Ο ένοπλος που άνοιξε πυρ σήμερα κοντά σε ένα εμπορικό κέντρο στο Χιούστον, τραυματίζοντας εννέα ανθρώπους, είναι ένας δικηγόρος που φέρεται ότι αντιμετώπιζε προβλήματα με το νομικό γραφείο με το οποίο συνεργαζόταν, ανακοίνωσαν οι αρχές.

Οι έξι από τους τραυματίες έχουν μεταφερθεί σε νοσοκομεία, ενώ οι τρεις δέχτηκαν τις πρώτες βοήθειες επί τόπου. Το ένα από τα θύματα βρίσκεται σε κρίσιμη κατάσταση.
Σύμφωνα με τη Μάρθα Μοντάλβο, την αστυνομική διευθύντρια του Χιούστον, ο ένοπλος, που έπεσε νεκρός από τα πυρά των αστυνομικών, είχε προβλήματα στη δουλειά του. Ο δήμαρχος της πόλης, Σιλβέστερ Τέρνερ, από την Κούβα όπου βρίσκεται, είπε στους δημοσιογράφους ότι “φαίνεται πως πρόκειται για έναν δικηγόρο” που είχε συγκρουστεί με το νομικό γραφείο στο οποίο εργαζόταν.
Πυροτεχνουργοί της αστυνομίας έλεγξαν το αυτοκίνητο του υπόπτου, στο οποίο βρέθηκαν πολλά όπλα ενώ στη συνέχεια θα ερευνηθεί και το σπίτι του.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Με μήνυμα στα περσικά ο ισραηλινός στρατός καλεί τους Ιρανούς να επικοινωνήσουν με τη Μοσάντ
«Ακόμα και εκείνοι που αυτοπροσδιορίζονται ως μέλη των θεσμών ασφαλείας του καθεστώτος μας έχουν εκφράσει τον φόβο, την απελπισία και τον θυμό τους για όσα συμβαίνουν στο Ιράν»
Ιρανοί πολίτες σε ταράτσα κτιρίου στην Τεχεράνη μετά την ισραηλινή επίθεση στη ιρανική δημόσια ραδιοτηλεόραση
Επίθεση Ερντογάν στον Νετανιάχου: «Έχει ξεπεράσει εδώ και καιρό τον Αδόλφο Χίτλερ – Νόμιμη η αυτοάμυνα του Ιράν»
«Το αίμα των αμάχων που σφαγιάσθηκαν, των μωρών που δολοφονήθηκαν βρίσκεται στα χέρια και τα πρόσωπα όχι μόνο αυτών που υποστηρίζουν την αλαζονεία του Ισραήλ, αλλά και αυτών που παραμένουν σιωπηλοί»
Ο Ρετζέπ Ταγιπ Ερντογάν 28