Κόσμος

ΔΝΤ για Αργεντινή: Μη βιώσιμο το χρέος

Δεν λέει να ορθοποδήσει με τίποτα η Αργεντινή, αφού το ΔΝΤ ανακοίνωσε την Τετάρτη (19.02.2020) ότι το χρέος της είναι “μη βιώσιμο”, και ότι όσοι διαθέτουν ομόλογα της νοτιοαμερικανικής χώρας θα πρέπει να κάνουν μία ουσιαστική συνεισφορά προκειμένου να επιλυθεί η κρίση.

Η ανακοίνωση αυτή έγινε καθώς το ΔΝΤ ολοκλήρωσε μία εβδομαδιαία επίσκεψη στην Αργεντινή, η οποία μάχεται για να αποφύγει την πτώχευση για δάνεια και ομόλογα οικονομικής αξίας 100 δισεκατομμυρίων δολαρίων.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Ερντογάν: Δεν έχουμε βλέψεις για τα εδάφη κανενός, αλλά δεν θα επιτρέψουμε να παραβιαστούν τα δικαιώματά μας
«Όλες οι επενδύσεις που κάνουμε σήμερα δεν προορίζονται για την προετοιμασία για πόλεμο, αλλά για την προστασία της ειρήνης, της ανεξαρτησίας και του μέλλοντος»
Ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν