Κόσμος

ΔΝΤ για Αργεντινή: Μη βιώσιμο το χρέος

Δεν λέει να ορθοποδήσει με τίποτα η Αργεντινή, αφού το ΔΝΤ ανακοίνωσε την Τετάρτη (19.02.2020) ότι το χρέος της είναι “μη βιώσιμο”, και ότι όσοι διαθέτουν ομόλογα της νοτιοαμερικανικής χώρας θα πρέπει να κάνουν μία ουσιαστική συνεισφορά προκειμένου να επιλυθεί η κρίση.

Η ανακοίνωση αυτή έγινε καθώς το ΔΝΤ ολοκλήρωσε μία εβδομαδιαία επίσκεψη στην Αργεντινή, η οποία μάχεται για να αποφύγει την πτώχευση για δάνεια και ομόλογα οικονομικής αξίας 100 δισεκατομμυρίων δολαρίων.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Καταδικασμένος για τη δολοφονία των παιδιών του ο 66χρονος που χτύπησε άγρια τον Οζγκιούρ Οζέλ στην Κωνσταντινούπολη
Ο 66χρονος ανέφερε πως επιτέθηκε στον πρόεδρο της τουρκικής αξιωματικής αντιπολίτευσης καθώς είχε νευριάσει που απορρίφθηκε η αίτηση για κάρτα σίτισης που είχε υποβάλει στο CHP
O άνδρας που επιτέθηκε στον πρόεδρο της τουρκικής αξιωματικής αντιπολίτευσης 1