Κόσμος

ΕΕ: Πιθανή έκτακτη Σύνοδος Κορυφής για την οικονομία τον Ιούλιο

Τη σύγκληση έκτακτης Συνόδου Κορυφής για την οικονομία τον Ιούλιο πρότεινε ο Πρωθυπουργός της Ιταλίας, Μάριο Ντράγκι, όπως ανέφερε ευρωπαϊκή πηγή.

Σύμφωνοι ήταν ο Πρόεδρος της Γαλλίας, Εμάνουελ Μακρόν και ο Ιρλανδός Πρωθυπουργός Μιχόλ Μάρτιν, ενώ από την πλευρά του ο Ολλανδός ομόλογός του Μαρκ Ρούτε τάχθηκε υπέρ με την προϋπόθεση να υπάρχει η πιθανότητα να ληφθούν αποφάσεις.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Ο Τραμπ καλεί σε άμεση εκκένωση της Τεχεράνης – «Το Ιράν έπρεπε να είχε υπογράψει τη συμφωνία που τους είπα να υπογράψουν»
Σύμφωνα με το Fox News, ο Τραμπ που επιστρέφει εκτάκτως στην Ουάσινγκτον από τη Σύνοδο Κορυφής της G7, ζήτησε να είναι έτοιμο το Συμβούλιο Εθνικής Ασφαλείας
Φλόγες και καπνoί μετά από ισραηλινό χτύπημα στην Τεχεράνη
Ανανεώθηκε πριν 5 ώρες
3