Κόσμος

“Έφαγε” πόρτα η Τζόαν Μπαέζ!

Μπορεί να είναι θρύλος της φολκ και σύμβολο μιας ολόκληρης εποχής, αλλά δεν την επιτράπηκε να μπει σε ένα παριζιάνικο κλαμπ, σαν να ήταν οποιαδήποτε θνητή. Ο λόγος για την Τζόαν Μπαέζ που έμεινε απέξω από το πολυτελές "Pachamama".

“Μαντέψτε τι συνέβη. Ήμουν με έναν φίλο μετά την όγδοη (συναυλία) στο Olympia. Θέλαμε να πάμε για χορό στο πολύ κομψό Pachamama στη Βαστίλλη αλλά μας απαγόρευσαν την είσοδο εξαιτίας των παπουτσιών μου”, έγραψε στο Twitter η Αμερικανίδα τραγουδίστρια, αναρτώντας και μια φωτογραφία των εν λόγω υποδημάτων.

“Κι αυτό συνέβη τη μια φορά που φόρεσα παπούτσια”, πρόσθεσε χαριτολογώντας.

Η Μπαέζ βρίσκεται στο Παρίσι στο πλαίσιο της αποχαιρετιστήριας περιοδείας της Fare thee well. Θα δώσει άλλες δύο συναυλίες στο Olympia, το Σάββατο και την Κυριακή.

“Pachamama” προς Τζόαν Μπαέζ:  Nous sommes désolés!

“Λυπούμαστε ειλικρινά και ζητούμε συγγνώμη από την κυρία Τζόαν Μπαέζ για το δυσάρεστο χθεσινοβραδινό συμβάν, με τον πορτιέρη που της αρνήθηκε την είσοδο στο κτίριο”, ανέφερε η διεύθυνση του παριζιάνικου κλαμπ. Εξήγησε ότι ο υπάλληλος “δεν περίμενε να δει αυτήν την τεράστια καλλιτέχνιδα να φτάνει γύρω στις 00.30, η άφιξή της δεν είχε ανακοινωθεί εκ των προτέρων”, παραδέχτηκε όμως ότι ο πορτιέρης “δεν αναγνώρισε την κυρία Τζόαν Μπαέζ”.

Το κλαμπ την προσκάλεσε να διασκεδάσει στον χώρο του “την επόμενη φορά που θα βρεθεί στο Παρίσι”.

“Συμμεριζόμαστε τις αξίες της ειρήνης και της αγάπης που κηρύττει αυτό το σύμβολο της μουσικής αλλά ταυτόχρονα δεν είμαστε παρά απλώς άνθρωποι, με την πιθανότητα να κάνουμε λάθος όπως όλοι”, προστίθεται στην ανακοίνωση που κλείνει με τον χαιρετισμό: “Peace & Love”.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Το «plan B» της Ευρωπαϊκής Ένωσης εάν η κυβέρνηση Τραμπ κάνει πίσω στον τερματισμό του πολέμου στην Ουκρανία
«Υπάρχει σχέδιο Β, αλλά πρέπει να εργαστούμε για το σχέδιο Α. Γιατί διαφορετικά, εάν επικεντρωθούμε στο σχέδιο Β, (αναπόφευκτα) αυτό θα συμβεί», δήλωσε η επικεφαλής της ευρωπαϊκής διπλωματίας Κάγια Κάλας
Η Κάγια Κάλας
Έντεκα τραυματίες, 3 σε κρίσιμη κατάσταση, από αυτοκίνητο που έπεσε σε πλήθος στην Κοπεγχάγη
«Το αυτοκίνητο χτύπησε έναν ποδηλάτη και ανέβηκε στο πεζοδρόμιο κοντά σε ένα καφέ όπου υπάρχει εξωτερικός χώρος σαν βεράντα, όπου έριξε κάτω και άλλους ανθρώπους», διευκρίνισε η αστυνομία
Αστυνομικοί και διασώστες επιχειρούν στο Sortedam Dossering, όπου ένα αυτοκίνητο έπεσε πάνω στο πλήθος, Κοπεγχάγη, Δανία