Τρίτη, 7 Μαΐ
17oC Αθήνα

Εισβολή στο Καπιτώλιο: Προεδρική χάρη ζητά o «Σαμάνος QAnon» γιατί… ανταποκρίθηκε στο στο κάλεσμα του Τραμπ

Εισβολή στο Καπιτώλιο: Προεδρική χάρη ζητά o «Σαμάνος QAnon» γιατί… ανταποκρίθηκε στο στο κάλεσμα του Τραμπ

Προεδρική χάρη ζητά o «Σαμάνος QAnon» για τα όσα συνέβησαν στο Καπιτώλιο την 6η Ιανουαρίου. Ο ένθερμος οπαδός του Ντόναλντ Τραμπ και της συνωμοσίας QAnon υποστηρίζει πως απλά ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα του απερχόμενου προέδρου των ΗΠΑ. 

Ο 33χρονος Jacob Angeli είναι ίσως ο εισβολέας στο Καπιτώλιο που συζητήθηκε όσο κανένας άλλος. Ο «Σαμάνος QAnon» με το στήθος του γυμνό και με πολλά τατουάζ, με το πρόσωπό του βαμμένο με τα χρώματα της αμερικανικής σημαίας και το γούνινο καπέλο με τα κέρατα στο κεφάλι ήταν παντού μετά τα επεισόδια που σημειώθηκαν την 6η Ιανουαρίου.

Click4more: Καπιτώλιο: «Ψεκασμένος» συνωμοσιολόγος και αποτυχημένος ηθοποιός ο «Μπλεκ»

Σύμφωνα με το ABCNews και το CNNi, o 33χρονος μέσω του δικηγόρου του ζητά προεδρική χάρη για την εμπλοκή του στα επεισόδια της 6ης Ιανουαρίου στο Καπιτώλιο καθώς, όπως υποστηρίζει, απλά ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα του προέδρου Ντόναλντ Τραμπ. 

 

Όπως μάλιστα αναφέρει ο δικηγόρος του, ο 33χρονος Jacob Angeli δεν έχει φάει από την ημέρα της σύλληψής του, την περασμένη Παρασκευή, λόγω της αυστηρής διατροφής που ακολουθεί, αν και δεν διευκρίνισε εάν πρόκειται για θρησκευτικούς λόγους. Η μητέρα του μάλιστα σε δηλώσεις της στους δημοσιογράφους αποκάλυψε πως ο γιος της «αρρωσταίνει πολύ εάν δεν φάει οργανικό φαγητό. Πρέπει να φάει».

Στο άκουσμα αυτής της είδησης, όπως ήταν αναμενόμενο, τα social media πήραν «φωτιά» και τα καυστικά σχόλια για τις διατροφικές απαιτήσεις του «Σαμάνου QAnon» στην φυλακή ολοένα και αυξάνονται.

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις