Παρασκευή, 29 Μαρ.
20oC Αθήνα

Καπιτώλιο: «Ψεκασμένος» συνωμοσιολόγος και αποτυχημένος ηθοποιός ο «Μπλεκ»

Καπιτώλιο: «Ψεκασμένος» συνωμοσιολόγος και αποτυχημένος ηθοποιός ο «Μπλεκ»
Φωτογραφία Αρχείου

Ο οπαδός του Ντόναλντ Τραμπ και εισβολέας στο Καπιτώλιο που συζητήθηκε όσο κανένας άλλος είναι ο Jacob Angeli ο οποίος είναι μόλις 33 ετών και φυσικά είναι υποστηρικτής της συνωμοσιολογικής θεωρίας QAnon. 

Ο συγκεκριμένος άνδρας με το στήθος του γυμνό και με πολλά τατουάζ, με το πρόσωπό του βαμμένο με τα χρώματα της αμερικανικής σημαίας και το γούνινο καπέλο με τα κέρατα στο κεφάλι ήταν παντού μετά τα επεισόδια που σημειώθηκαν την 6η Ιανουαρίου στο Καπιτώλιο.

Click4more: Εισβολή στο Καπιτώλιο: Νέο βίντεο ντοκουμέντο από την επιδρομή των οπαδών του Τραμπ

Ποιος όμως είναι πραγματικά ο 33χρονος Αμερικανός που τα τελευταία 24ωρα έχει γίνει viral στα social media; Σύμφωνα με ρεπορτάζ της Daily Mail, o Jacob Angeli Chansley – αυτό είναι το πραγματικό του όνομα – είναι 33 ετών και μένει από τον Ιανουάριο του 2019 με την 56χρονη μητέρα του, Μάρθα, στην Αριζόνα.

 

Το παρατσούκλι του είναι «Σαμάνος QAnon», πιστεύει πως τα σπειροειδή σύμβολα είναι κώδικας παιδόφιλων του… FBI και υποτίθεται πως είναι ηθοποιός. Οδηγεί ένα Hyundai στο οποίο υπάρχουν πολλά αυτοκόλλητα από σλόγκαν συνομωσιολογικών θεωριών και, όπως είπαν γείτονές του στην Daily Mail, συχνά-πυκνά κυκλοφορεί ντυμένος ως Σαμάνος, όπως δηλαδή τον είδαμε και στα επεισόδια στο Καπιτώλιο. 

 

 

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις