Κόσμος

Είχε κατάθλιψη και εισέβαλε στην πιτσαρία με το αυτοκίνητο! Σοκ στη Γαλλία

Ο οδηγός του αυτοκινήτου που παρέσυρε πελάτες μιας πιτσαρίας στο Σετ Σορτ ανατολικά του Παρισιού χθες, σκοτώνοντας ένα 8χρονο κορίτσι και τραυματίζοντας 6 άτομα σοβαρά δεν είναι τρομοκράτης, αλλά η πράξη του ήταν εσκεμμένη, δήλωσε τοπικός εισαγγελέας.

“Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι αποφάσισε από μόνος του να δημιουργήσει αυτό που συνέβη”, είπε ο εισαγγελέας Έρικ ντε Βαλροζέ σε δημοσιογράφους στον χώρο του επεισοδίου, και πρόσθεσε ότι ξεκινά έρευνα δολοφονίας.

Δεν βρέθηκε όπλο στο αυτοκίνητο, πρόσθεσε.

Ο εκπρόσωπος του υπουργείου Εσωτερικών Πιέρ-Ανρί Μπραντέτ είπε στο πρακτορείο Reuters ότι ο οδηγός είχε κατάθλιψη, ήταν 32 ετών, και είχε ασταθή χαρακτήρα.

Πέντε άτομα, είπε, νοσηλεύονται σε σοβαρή κατάσταση, οκτώ είχαν ελαφρά τραύματα και επτά υπόκεινται σε θεραπεία για σοκ.

Σύμφωνα με έναν μάρτυρα στο κανάλι BFM, όλα τα άτομα που βρίσκονταν στον υπαίθριο χώρο της πιτσαρίας χτυπήθηκαν από το αυτοκίνητο.

Η αστυνομία δήλωσε ότι ο οδηγός ζούσε σε γειτονικό χωριό από το Σετ Σορτ, το οποίο βρίσκεται περίπου 41 χλμ ανατολικά του Παρισιού, και είχε προσπαθήσει να αυτοκτονήσει την Κυριακή.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Τηλεφωνική επικοινωνία Ερντογάν με Πούτιν την Δευτέρα - Η Άγκυρα θέλει «να ανοίξει τον δρόμο για την ειρήνη»
Από τη Νότια Αφρική, ο Τούρκος πρόεδρος δηλώνει ότι θα επικοινωνήσει τηλεφωνικά με τον Βλαντίμιρ Πούτιν, την ώρα που οι ΗΠΑ παρουσίασαν νέο σχέδιο για τον τερματισμό του πολέμου στην Ουκρανία
Ο Τούρκος πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν
Γερμανία: 3η θέση στο European Best Sniper Team Competition 2025 η Ζ’ ΜΑΚ – Νέα μεγάλη διάκριση για την Ελλάδα στη Βαυαρία
Εντυπωσιακή διάκριση για τις ελληνικές Ειδικές Δυνάμεις, με τη Ζ’ Μοίρα Αμφίβιων Καταδρομών να ανεβαίνει στην 3η θέση του κορυφαίου ευρωπαϊκού διαγωνισμού ελεύθερων σκοπευτών
Ένας ελεύθερος σκοπευτής
Υπό απειλή η εκεχειρία στη Γάζα μετά τους νέους ισραηλινούς βομβαρδισμούς – «Σκοτώσαμε διοικητή της Χαμάς»
Οι ισραηλινές δυνάμεις έκαναν ανάρτηση γράφοντας πως σκότωσαν τον Αλαά Αλ-Χαντίντι, επικεφαλής προμηθειών στις εγκαταστάσεις παραγωγής της Χαμάς αλλά λίγο μετά την διέγραψαν
Γάζα
Ουκρανία: Το Κίεβο έπληξε ενεργειακή εγκατάσταση κοντά στη Μόσχα – Ρωσικοί βομβαρδισμοί στην περιοχή του Ντνίπρο
Μια σημαντική ρωσική ενεργειακή εγκατάσταση επλήγη κοντά στη Μόσχα, ενώ ο Βολοντίμιρ Ζελένσκι καταγγέλλει μία εβδομάδα μαζικών επιθέσεων σε κατοικημένες περιοχές της Ουκρανίας
Κτίριο που χτυπήθηκε από ρωσικό drone στο Ντνίπρο
Ανάλυση «The Atlantic»: Το σκοτεινό σχέδιο των 28 σημείων του Τραμπ που διασφαλίζει έναν μελλοντικό πόλεμο
«Αλλά αν δεν εξυπηρετεί τα οικονομικά συμφέροντα ή τα συμφέροντα ασφαλείας των ΗΠΑ. Ποιανού, λοιπόν, τα συμφέροντα εξυπηρετεί; Ποιες αμερικανικές εταιρείες και ποιοι ολιγάρχες ωφελούνται;»
Ο Ντόναλντ Τραμπ 12
Η «τριπλή πλανητική κρίση» σφυροκοπά τους ωκεανούς: Η Μεσόγειος ένα από τα κύρια hotspot του κόσμου
Κλιματική αλλαγή, απώλεια βιοποικιλότητας και ρύπανση τα κύρια προβλήματα που επηρεάζουν τις θερμοκρασίες των ωκεανών προκαλώντας μαζική θνησιμότητα κοραλλιών, δασών φυκιών και των θαλάσσιων λιβαδιών
Θάλασσα